Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vraag naar premium golden ananas uit Panama neemt een vlucht

Ondanks de uitdagingen van de pandemie boekte Caimito Fruits in haar eerste jaar een forse groei. Nu de feestdagen er weer aankomen, neemt de vraag naar premium golden ananas weer een vlucht. De alliantie van familiebedrijven schaalt haar teelt daarom wekelijks op en is van plan om in 2022 nog verder uit te breiden. 

Caimito Fruits, dat eerder dit jaar werd opgericht, is een unieke alliantie van Panamese familiebedrijven die gespecialiseerd zijn in de teelt en luchtvrachtverzending van de beste golden ananas naar nichemarkten in heel Europa. 

Hoewel Costa Rica van oudsher de grootste exporteur van ananas is in termen van aantallen, positioneert Caimito Fruits zich als alternatief voor markten in Europa. De familiebedrijven die samen deze alliantie vormen, zijn trots op het feit dat zij ananas van de hoogste kwaliteit kunnen leveren, die de maatstaven waar veel klanten tot nu toe aan gewend waren ruimschoots te boven gaan. 

De superieure kwaliteit heeft er in combinatie met het buitengewone niveau van dienstverlening toe geleid dat het Panamese merk haar verwachtingen voor dit jaar heeft overtroffen. De teeltbedrijven verladen wekelijks meer dan 60.000 kilo premium golden ananas per luchtvracht. Naarmate meer retailers en klanten zich bewust worden van de hoge kwaliteit neemt ook de vraag naar ananas van Caimito Fruits toe. In de aanloop naar de feestdagen is het extra druk, vandaar dat de alliantie haar wekelijkse plantplanning opschaalt en extra familiebedrijven in de regio aan het werven is. 

James Gooden, medeoprichter van Caimito Fruits: "We zijn blij verrast met de reacties die we sinds onze oprichting hebben ontvangen. We willen graag banen creĆ«ren en de lokale gemeenschap ondersteunen. Dankzij de aanhoudende sterke vraag kunnen we uit blijven breiden en nog meer teeltbedrijven verwelkomen binnen onze alliantie. De periode voor Kerstmis is altijd extra druk en we kijken nu al uit naar wat het jaar 2022 ons zal brengen." 

Voor meer informatie: 
James Gooden
Caimito Fruits
Tel: +507 6540 9126
caimitofruits.com

Publicatiedatum: