Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage van de 2021-editie van de Natexpo-beurs in Parijs

Hoewel de Natexpo 2020-editie, die ondanks de coronacrisis werd voortgezet, veel minder druk bezocht was dan die van het voorgaande jaar (8.000 bezoekers tegen 17.600 in 2019), waren de bezoekersaantallen dit jaar vrij hoog. Onze collega's in Frankrijk maakten een fotoreportage van de Franse deelnemers, terwijl onze Nederlandse redacteur een fotoreportage maakte van de Nederlandse deelnemers aan deze beurs.

Bekijk hier de fotoreportage van Franse beursdeelnemers op Natexpo 2021

Klik hier voor de fotoreportage van de Nederlandse deelnemers

Alle biologische professionals wilden elkaar graag ontmoeten voor deze langverwachte 2021-editie van de beurs. Voor velen is het face-to-face ontmoeten van bestaande klanten en potentiƫle en het zichtbaar zijn op een grote internationale vakbeurs van essentieel belang bij het zaken doen. Dit jaar zijn 1.200 exposanten van 2.500 merken naar Parijs gekomen om hun huidige biologische producten en nieuwe producten te presenteren.

Publicatiedatum: