Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Levendige uitwisseling en discussies op DOGK 2021

Op het 11e Duitse groenten- en fruitcongres, DOGK 2021, dat van 13 tot en met 14 september in Düsseldorf plaatsvond, kwamen weer vele verschillende vertegenwoordigers van de hele sector bijeen. Als aftrap werd maandag in Keulen het go2markets-concept gepresenteerd.

In 2020 was het wegens corona niet mogelijk, maar nu, een jaar later, mochten de deelnemers 's avonds weer bijeenkomen voor het traditionele gezamenlijke diner in de Seifenfabrik van Dr. Thompsons in Düsseldorf. De stemming was uitgelaten en het was duidelijk dat men blij was oude bekenden en nieuwe relaties uit de AGF-sector te ontmoeten.

De dag erna volgden presentaties en discussies over de consumentenmarkt, de wet op de toeleveringsketen, de detail/retail in de toekomst en het koopgedrag tijdens en na de lockdowns. Bij wijze van welkom leidden de moderatoren Hans-Christoph Behr van AMI en David Hintzen van GS1 het programma in.

Daarnaast presenteerden ook bedrijven uit verschillende landen hun producten.In de komende dagen zult u hier meer gedetailleerde artikelen over de afzonderlijke presentaties vinden.

Tot die tijd kunt u een indruk krijgen van DOGK 2021 in onze fotoreportage op FreshPlaza.

Publicatiedatum: