WD4-S

Sorma Group presenteert nieuwe weegmachine

Tijdens Macfrut, de internationale AGF-beurs die begin september plaatsvond in het Italiaanse Rimini, heeft Sorma Group haar nieuwe WD4-S weegmachine voor het eerst gepresenteerd. Deze krachtige machine, die naar eigen zeggen beter presteert dan andere oplossingen op de markt, maakt het assortiment weegmachines van het bedrijf compleet.

De nieuwe compacte en efficiënte machine onderscheidt zich door zijn ruimtebesparende interne aanvoerbanden, zodat het toestel een plaatsje vindt in elk magazijn. Maar het kleine formaat doet niets af aan de efficiëntie: de WD4-S kan tot 4 verpakkingsmachines voeden.

Naast zijn aanpassingsvermogen en compacte afmetingen valt de WD4-S ook op door de technologie die erin is verwerkt en die snelheid en precisie garandeert. Dankzij de nieuwste generatie elektronisch gestuurde Industry 4.0-software wordt het fruit met hoge precisie gewogen. Bovendien verandert deze parameter, in tegenstelling tot andere wegers op de markt, niet met toenemende snelheid, zodat tot 70 containers per minuut kunnen worden gewogen.

 

WD4-S is speciaal ontworpen voor citrus, maar is ook geschikt voor kiwi's en avocado's. De weegmachine presteert even goed bij groot en klein fruit (van 40 mm tot 110 mm) dankzij een zelfregulerend maatherkenningssysteem. Een extra fotocelsysteem geeft aan of er fruit uit de 108 individuele cups valt en stopt de machine om schade te voorkomen, waardoor de verwerkingsveiligheid toeneemt. De software beschikt ook over een zacht wasprogramma om kneuzingen te voorkomen. Tot slot is de WD4-S, net als de meest recente machines van Sorma Group, voorzien van een bedieningspaneel met aanraakscherm: eenvoudig, intuïtief en gemakkelijk in het gebruik voor operators.

De WD4-S weegmachine werd gepresenteerd na zes maanden testen, waarin geen problemen werden geconstateerd. "We zijn zeer tevreden met de nieuwe WD4-S-weegmachine", zegt Andrea Mercadini, CEO van Sorma Group, "Het voorziet in concrete behoeften die we konden detecteren tijdens de vele gesprekken die we gevoerd hebben met gebruikers. Wij hebben een innovatieve en technologisch geavanceerde machine gecreëerd die aan elke verpakkingslijn kan worden aangepast. Dankzij zijn unieke kenmerken en eigenschappen zijn we er al in geslaagd om de eerste 25 eenheden te verkopen," besluit Mercadini.

Voor meer informatie:
Jessica Sabatini
Sorma Group
+39 338 73 07 649
jessica.sabatini@fruitecom.it 
www.fruitecom.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven