Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Talrijke live machinedemonstraties

11 workshops Kronen Online Customer Days 2021

Vanwege de aanhoudende pandemie nodigt Kronen geïnteresseerden dit jaar uit op een virtuele versie van haar internationale Customer Days. Het uitgebreide programma is daardoor ook ruimer dan de Kronen face-to-face klantendagen of exposities op beurzen. De formule biedt volop ruimte voor interactie en individuele conversaties. Het evenement gaat door van 4 tot en met 7 oktober en geïnteresseerden kunnen kiezen uit 11 videoworkshops en een breed scala aan live machinedemonstraties. Afspraken kunnen online geboekt worden. Een van de hoogtepunten wordt een kleine fresh-cut verwerkingslijn die live in actie wordt getoond.

Het programma is verdeeld in drie hoofdgebieden: videoworkshops gevolgd door een vraag- en antwoordsessie, live machinedemonstraties voor iedereen en individuele live machinedemonstraties afgestemd op de specifieke producten en behoeften van de geïnteresseerde partijen. Zowel nieuwe producten als de populaire klassieke modellen uit het Kronen-portfolio zullen worden voorgesteld. De ruime ervaring van Kronen leidt tot innovatieve technologie voor het verwerken van sla, fruit, groenten, vlees, vis, veganistische vervangingsproducten en bakkerswaren. Klanten kunnen ook gebruikmaken van de individuele adviesservice.

"Omdat we al geruime tijd geen evenement konden aanbieden, hebben we besloten al onze inspanningen te richten op de organisatie van online klantendagen die in oktober zullen doorgaan. We willen een spannend, interactief programma aanbieden met voor elk wat wils", zegt Stephan Zillgith, woordvoerder van het management bij Kronen. "Het online format biedt ons nieuwe mogelijkheden: we zullen veel meer machines kunnen tonen dan op welke beurs ook. En met de videoworkshops kunnen we een enorme hoeveelheid info en details kwijt, bijvoorbeeld wat betreft exacte bedieningsinstructies, de vele voordelen van onze machines, speciale functies en tips voor toepassing, reiniging en onderhoud."

Het volledige programma en verdere info over het evenement zijn te vinden op de online registratiepagina en het programmadocument. Voor meer informatie over de verschillende workshops, klik hier.

Informatie over deelname
De voertaal op de International Online Customer Days is Engels, maar alle workshops worden aangeboden in vier talen: Engels, Frans, Duits en Spaans. Het evenement wordt via Microsoft Teams uitgezonden, die deelnemers eenvoudig als app op hun pc of smartphone kunnen downloaden. Elke geregistreerde deelnemer ontvangt dan een individuele link van Kronen waarop ze eenvoudig kunnen klikken wanneer de betreffende workshop begint. Deelnemers hebben dus enkel een pc of smartphone, de Teams-app en mogelijk een webcamera nodig.

Voor alle programmadetails inclusief online registratie, klik hier. De uiterste inschrijfdatum is 24 september 2021.

Voor meer informatie: 
Kira Krollpfeiffer
Kronen
+49 7854 9646-160
kira.krollpfeiffer@kronen.eu
www.kronen.eu 

Publicatiedatum: