De Fruitigste Dagen zijn op 24 en 25 juli 2021

De oogst van het Nederlandse zachtfruit is in volle gang! Dat moment willen zachtfruittelers niet zomaar voorbij laten gaan: in het weekend van 24 en 25 juli aanstaande kan iedereen een kijkje nemen op fruitbedrijven door het hele land. En proeven en genieten van het Hollandse zomerfruit. Tijdens ‘De Fruitigste Dagen’ wordt kennis gemaakt met de diverse teelten én zijn er tal van activiteiten op de bedrijven.

Blauwe bes, framboos, braam, rode bes, kers, pruim en aardbei; dat zijn de producten die in de spotlights staan tijdens De Fruitigste Dagen. Tientallen bedrijven door het hele land stellen hun deuren open. Je kunt hier alles te weten komen over de diverse producten, en zien hoe ondernemers alles in het werk stellen om een gezond, veilig en superlekker product af te leveren.

Natuurlijk bieden De Fruitigste Dagen ook volop gelegenheid om zelf te proeven en te genieten; ervaar aan den lijve hoe lekker en gezond het zachtfruit van Nederlandse bodem is! En er zijn nog veel meer activiteiten op de diverse bedrijven: op sommige locaties kunnen bezoekers bijvoorbeeld zelf fruit plukken, een ritje maken met een pluktrein, een rondleiding volgen over het bedrijf, een puzzeltocht doen, et cetera. Ook zijn er speciale activiteiten voor kinderen.

Quiz met ‘fruitastische’ prijzen
Maar er is méér: er zijn ook  ‘fruitastische’ te vergeven! Waar kans op gemaakt wordt door de QR-code op de speciale posters op de bedrijven te scannen en De Fruitigste Dagen-quizvragen te beantwoorden. "Maak daarnaast een foto van jezelf en deze poster en post deze op je Facebook-, Instagram-, of TikTok-account met de hashtag #trotsopdefruitteler. Wie weet, ben jij straks de trots eigenaar van heuse Airpods Pro", zegt de NFO.

Deelnemende bedrijven
Voor een compleet overzicht van de deelnemers: www.defruitigste.nl/defruitigstedagen 
Vanzelfsprekend worden op alle locaties de geldende coronamaatregelen gerespecteerd. Daarnaast wordt alle bezoekers verzocht om zich aan de actuele coronamaatregelen te houden, zoals die gelden vanuit het RIVM.

Voor meer informatie:
NFO
06-2373980 
info@nfofruit.nl 
www.defruitigste.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven