Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Azië-Pacific biedt nieuwe kansen voor koellogistiek

2020 was zonder twijfel een lastig jaar voor de logistieke sector. De sector werd als essentieel aangemerkt in een periode waarin mensen er in toenemende mate voor kozen om goederen aan huis te laten bezorgen. Logistieke dienstverleners moesten dan ook alle zeilen bijzetten om op deze plotselinge toename van de vraag in te kunnen spelen. Met name de koelketenlogistiek moest vanwege de piekende vraag zoeken naar manieren om de efficiĆ«ntie van het transportproces te verbeteren zonder de zorgen over klimaatverandering en verschillende plantenziektes hierbij uit het oog te verliezen. 

Gelukkig hebben de technologische ontwikkelingen niet stil gestaan en is het voor bedrijven gemakkelijker dan ooit om de versheid en voedselveiligheid van producten in de keten te garanderen. Sommige fabrikanten, waaronder Emerson, hebben oplossingen gecreĆ«erd die het mogelijk maken om de temperatuur van een product realtime te monitoren. De GO Real-Time 4G/5G Tracker van Emerson verzendt realtime notificaties over de productstatus, inclusief gegevens met betrekking tot de temperatuur, luchtvochtigheid en locatie. 

Met de Emerson USB-dataloggers kan de temperatuur van versproducten onderweg eenvoudig worden gemeten. Eenmaal aangesloten, heeft men direct inzicht in de gegevens over het temperatuurverloop, grafieken en een dataoverzicht. De apparatuur is zeer gebruiksvriendelijk wanneer deze worden gebruikt in combinatie met het Oversight-dashboard en de Oversight-app, die snel inzicht geven in belangrijke informatie, zoals temperatuur, veiligheid en locatie. 

Voor meer informatie: 
CargoAsia@Emerson.Com

Publicatiedatum: