Inschrijving Fruit Logistica 2022 open voor exposanten

De Fruit Logistica vindt plaats van 9 tot 11 februari 2022 in Berlijn. Inschrijven voor exposanten is vanaf 2 juni mogelijk en loopt tot 31 juli 2021. De beurs vindt plaats als een on-site evenement van 9 tot 11 februari 2022 onder het motto "Meet onsite again".

"We vroegen onze exposanten: De overgrote meerderheid wil een Fruit Logistica  2022 als een persoonlijk evenement hier in Berlijn en we zullen ons best doen om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen",  aldus Madlen Miserius, Senior Product Manager van de Fruit Logistica. "De wereld is goed op weg om uit de pandemie te komen. De wereldwijde vaccinatie-inspanningen winnen enorm aan kracht en harde lockdowns hebben eindelijk effect. Het dalende aantal besmettingen geeft ons vertrouwen dat we in februari de wereld kunnen uitnodigen naar Berlijn te komen."

Vaccinatiebewijzen of up-to-date testen maken het mogelijk om weer te reizen, te overnachten in hotels, restaurants te bezoeken en deel te nemen aan beurzen. Hygiëneconcepten op basis van de evenementen bieden ook extra zekerheid. Op deze manier zijn face-to-face ontmoetingen met nieuwe en oude zakenpartners weer mogelijk.

"We kijken uit naar de heropstart van de beursbusiness. We nemen deel aan veel beurzen, maar Fruit Logistica is de grootste en belangrijkste voor ons", aldus Bianca Bonifacio, Internationalization & Exhibitions Manager bij CSO Italië 

Exposanten op Fruit Logistica 2022 kunnen zich online inschrijven tot 31 juli 2021.

Klik hier om in te schrijven. 
Klik hier voor de buitenlandse vertegenwoordigers.

Voor meer informatie:
www.fruitlogistica.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven