Natural & Organic Products Europe uitgesteld naar 3-4 april 2022

Diversified Communications UK heeft bekendgemaakt dat de vakbeurs Natural & Organic Products Europe weer is uitgesteld. De beurs zal nu plaatsvinden op 3-4 april 2022 in ExCeL London. In januari maakte de beursorganisatie bekend dat de jubileumeditie (25 jaar) van de beurs verplaatst werd van 18 en 19 april 2021 naar 7 en 8 juni dit jaar.

Namens Diversified Communications stuurde Event Director Carol Dunning het volgende statement:

De overweldigende meerderheid van exposanten die onlangs een enquête hebben ingevuld en onze partners hebben geraadpleegd, zijn overtuigd van het belang van de beurs voor de bio-branche. Velen vonden het echter voorbarig om de beurs dit jaar nog te organiseren, omdat men zich zorgen maakt over het vertrouwen van de bezoekers en over de gezondheid en de veiligheid van iedereen. Ook was men van mening dat onze branche zich moet concentreren op herstel en dat alle bedrijven de tijd moeten krijgen om er weer bovenop te komen. Ook was men van mening dat de show weer in de jaarlijkse aprilcyclus moet komen, waarbij velen het gevoel hadden dat een evenement in de herfst dat zou verstoren.

We beseffen hoe belangrijk Natural & Organic Products Europe is voor de branche die het bedient en het spijt ons zeer dat we onze exposanten en bezoekers moeten teleurstellen die van plan waren om dit jaar deel te nemen of de beurs te bezoeken. We hopen dat iedereen het gevoel heeft dat er naar hen is geluisterd bij het nemen van deze uiterst moeilijke beslissing. Veel mensen zijn enorm geraakt door de gebeurtenissen van de afgelopen maanden en we zullen onze gemeenschappen blijven steunen op elke manier die we kunnen.

Het succes en de veiligheid van onze exposanten, sprekers en bezoekers is altijd onze prioriteit geweest en ik weet dat iedereen achter deze moeilijke maar noodzakelijke beslissing zal staan.

We willen iedereen bedanken - onze exposanten, bezoekers, partners en leveranciers, voor hun voortdurende steun en geduld, en we kijken ernaar uit u allen te zien in 2022 voor de drukste en grootste viering van onze branche tot nu toe.

Natural & Organic Products Europe vindt plaats op 3-4 april 2022 in ExCeL London.

Voor meer informatie: info@naturalproducts.co.uk en www.naturalproducts.co.uk 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven