Inschrijvingsperiode exposanten van 17 maart tot en met 22 april

Fruit Attraction gaat weer face-to-face door op 5, 6 en 7 oktober

Het Madrileense congrescentrum IFEMA en de Spaanse AGF-beroepsfederatie FEPEX zijn reeds druk bezig met de voorbereiding van Fruit Attraction, dat plaats zal vinden van 5 tot 7 oktober 2021 in de Spaanse hoofdstad. Precies in dit door de FAO uitgeroepen Internationale Jaar van Groenten en Fruit zal de sector weer kunnen genieten van een face-to-face editie.

Het organisatie- en adviescomité van Fruit Attraction, dat afgelopen donderdag per videoconferentie bijeenkwam, is reeds begonnen met de voorbereiding van het live-event, dat verder ook ondersteund en aangevuld zal worden met het digitale platform LIVEConnect. Dit platform werd vorig jaar als een nieuw werkinstrument gelanceerd en zal dit jaar vanaf mei operationeel zijn. Hiermee wil de beurs de sector jaarrond van dienst zijn als virtuele ontmoetingsplaats.

“De beursactiviteit op IFEMA begint in maart met een ambitieuze strategie om alles coronaproof te houden”, zo zei Raúl Calleja, directeur van het event, tijdens de videovergadering van het organisatie- en adviescomité. “De instelling heeft een protocol opgesteld met maatregelen om onder meer orde te brengen in de bezoekersstromen, controle te houden over de aanwezige bezoekersaantallen en social distance-regels dankzij de toepassing van innovatieve technologieën, de lichaamstemperatuur van de aanwezige mensen te meten en de luchtcirculatie in de paviljoenen optimaal te houden”.

De voorzitter van FEPEX en van het organisatiecomité van Fruit Attraction, Jorge Brotons, zei dat het heel belangrijk is dat de beurs met publiek kan doorgaan, waarbij hij er op wees dat het nog steeds een uiterst belangrijkste instrument is om de groente- en fruitsector te promoten en om bij te dragen aan het vergemakkelijken van de handel tussen alle partijen in de waardeketen.

Exposanten op Fruit Attraction 2021 kunnen zich inschrijven vanaf 17 maart tot en met 22 april, de “first priority deadline”. In de maand mei zullen dan digitale bijeenkomsten worden georganiseerd om de ruimtes toe te wijzen aan de verschillende exposanten, en daarna kunnen bezoekers zich online aanmelden.

In 2020 hield Fruit Attraction zijn 12e editie op virtuele wijze via het LIVEConnect-platform. Dit nieuwe professionele sociale netwerk met bijna 7.000 leden was vorig jaar operationeel gedurende de hele maand oktober en er werden toen meer dan 15.000 professionele contacten gelegd, 40.814 berichten uitgewisseld en meer dan 500 vergaderingen en 186 videogesprekken gehouden. Daarom wordt de face-to-face editie van 2021 aangevuld met Fruit Attraction LIVEConnect, dat vanaf mei tot het einde van het jaar actief blijft.

 

Voor meer informatie:
Fruit Attraction
Tel.: +34 902 221 515 (Spanje)
visit.registro@ifema.es
www.ifema.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven