Digitaal bedrijfsbezoek Tuinderij de Es: 25 maart

Netwerk Goed Boeren, het netwerk van natuurinclusieve boeren in Brabant, nodigt boeren van harte uit om weer bij een collega op het erf te kijken. Op 25 maart 2021 is er een digitaal bedrijfsbezoek aan Tuinderij de Es. 

Tuinderij de Es is een begrip in Brabant. Op de biologische tuinderij in Haaren wordt al 40 jaar gewerkt met veel aandacht voor natuurlijke processen en een gezonde bodem. Daarbij richt Tuinderij de Es zich nadrukkelijk op directe verkoop aan de consument.

Eigenaar Bart Pijnenburg vertelt tijdens het webinar over zijn ervaringen, de relatie met zijn klanten en hoe meerwaarde ontstaat door de consument mee te nemen in het verhaal van tuinderij.

Tuinderij de Es
Ondernemers Bart Pijnenburg en Daniëlla de Winter runnen sinds 2012 de tuinderij. De basis van het bedrijf is de gezamenlijke visie om op een natuurinclusieve manier gezond en lekker voedsel te produceren. De tuinderij is uitgegroeid tot een multifunctioneel bedrijf met directe verkoop aan de consument via de eigen winkel, daarnaast staat Tuinderij de Es wekelijks op de biologische markt in Den Bosch.

Tuinderij de Es zoekt op allerlei manieren actief naar verbinding met de omgeving. Zo is er ook een zorgtak en ze organiseren sinds 2015 jaarlijks het Food Festival de Es. Door de korte keten afzet en direct contact met de consument is er veel aandacht voor de wens van de klant en de vraag uit de maatschappij.

Praktische informatie 
De bijeenkomst wordt op 25 maart 2021 gehouden. Deelname aan het webinar is gratis. 

Datum: 25 maart 2021
Tijd: 20:00-21:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur)
Locatie: Online via ZOOM

Aanmelden
Doe mee met het digitaal bedrijfsbezoek 'Tuinderij de Es'. Meld u nu aan via deze link.

Netwerk Goed Boeren
Het Netwerk Goed Boeren is hét netwerk van natuurinclusieve boeren in Brabant. Brabantse boeren en boerinnen die actief werken aan een grondgebonden, natuurinclusieve landbouw. In de gehele bedrijfsvoering streven wij ernaar zoveel mogelijk te rekening houden met de natuur, biodiversiteit en landschap te versterken en slim met de natuur samen te werken. En hiermee een product te maken en een boterham te verdienen.

Het netwerk wordt actief ondersteund door de Brabantse Milieufederatie en FoodUp Brabant (onderdeel van provincie Noord-Brabant).


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven