Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KMK introduceert nieuwe trommelwassers voor aardappelen en groenten

KMK introduceert een nieuwe lijn in trommelwassers voor aardappelen en groenten. Er zijn twee wassers ontwikkeld: de MD en de MDE.



De MD wasser is beschikbaar met een trommellengte van 250 en 300 centimeter, beide met een trommeldiameter van 120 centimeter. De MDE wasser is een eenvoudigere uitvoering, maar zeker niet minder
geschikt voor het wassen van aardappelen en groenten. De machine heeft een compacte omvang met een trommellengte van 200 centimeter trommeldiameter van 80 centimeter.



Standaard zijn de machines voorzien van dubbellaags poedercoating, optioneel kunnen de machines worden vervaardigd uit RVS. Daarnaast behoren variabele snelheid van de trommel en afvoerband tot de mogelijkheden. Het grote verschil tussen beide wassers is het watermanagement. Zo is de MD wasser voorzien van een W-bodem, dit houdt in dat het water continu ververst wordt. De MDE wasser is daarentegen voorzien van een bezinkbassin.



KMK produceert een breed gamma aan verwerkingsmachines voor aardappelen en groenten. Door nieuwe machines te blijven ontwikkelen wil de fabrikant een totaalpakket kunnen bieden in deze markt. KMK wordt in Nederland, België en Duitsland geïmporteerd door Den Boer Agri uit Tholen.

Voor meer informatie:
Kees den Boer
Den Boer Agri
+31 (0)6 17 03 68 58
kees@denboeragri.nl 
www.denboeragri.nl                           

Publicatiedatum: