Betaalbare inpakker met automatische infeed

Volautomatisch wegen, etiketteren en verpakken

De AW5600AT is een gekend toestel in de Belgische en Nederlandse markt. Een betaalbare en betrouwbare halfautomatische inpakker die we terugvinden in middelgrote slachterijen, supermarkten AGF bedrijven. Zeker in België is dit toestel de go-to combinatie voor elke onderneming in de voedingsindustrie die geen nood heeft aan een dure maar toch professioneel wil etiketteren en wegen.

DE AW5600AT herkent automatisch het bakjesformaat. De operator wisselt dus snel en vlot van bakjesformaat. Voor werknemers betekent dit tijdwinst en flexibiliteit. De AW5600AT kan uitgerust worden met drie printers om drie verschillende etiketten op de verpakking te kleven. Op deze manier kan een klant professioneel, snel en volledig conform de wet etiketteren. De AT kan uitgerust worden met de gekende DIGI-Linerless technologie.

Nu is dit toestel uitgerust met een automatische infeed waardoor dit toestel geplaatst kan worden in een productielijn. Er bestaat ook een variant met achterwaartse doorvoer, waardoor je een volledige inpak-doorvoer-etiketteer combinatie hebt zonder een complete hal te moeten opzetten.

Voor meer informatie:
Hans Van Roey
DIGI Group
marketing@digi.eu 
www.digi.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven