3 en 4 maart 2021

De International Blueberry Conference 2021 wordt online gehouden

De afgelopen jaren is de International Highbush Blueberry Conference uitgeroeid tot een platform waar de hele Europese en Poolse blauwe bessensector bijeenkomt. De gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te zien wat bedrijven zoal te bieden hebben of eenvoudigweg een praatje te maken met collega's uit de sector is erg belangrijk. De huidige situatie als gevolg van de Covid-19-pandemie maakt dit echter onmogelijk.

In 2021 zal de International Highbush Blueberry Conference voor de negende keer worden gehouden maar wel voor het eerst in de vorm van een online evenement. Er is geen andere mogelijkheid nu de pandemie de wereld nog altijd in haar greep houdt. De organisatoren hebben daarom gekozen voor deze opzet,  zodat zij de sector toch op de hoogte kan houden van de laatste ontwikkelingen. 

Tweedaagse formule
De International Highbush Blueberry Conference 2021 zal twee dagen duren en gehouden worden op 3 en 4 maart 2021. Op de eerste dag beginnen de lezingen om 14.00 uur, waarvan één volledig blok gewijd zal zijn aan de optimale bemesting van blauwe bessen. "We beschouwen dit als een zeer belangrijk onderwerp voor telers en cruciaal voor goede opbrengsten. Daarnaast krijgen blauwe bessen hiermee niet alleen de voedingstoffen die zij nodig hebben maar kan ook de zuurgraad van bodem of substraat worden beheerst. Bemestingsmethoden, meststoffen, dosering en toepassingsperioden zijn hierbij belangrijke aspecten. Een aantal specialisten zal hier op 3 maart aandacht aan besteden."

De tweede dag, 4 maart, zal gevuld zijn met actuele onderwerpen over de teelt, afzetmogelijkheden en risico's binnen de sector. Op deze dag start het programma om 9.00 uur. De conferentie wordt om 16.30 uur afgesloten. Tijdens en na de lezingen is er gelegenheid tot het stellen van vragen en deel te nemen aan gesprekken. Alle lezingen zullen worden uitgezonden en direct worden vertaald (Pools - Engels, Engels-Pools).  Voor deelnemers die zich hebben ingeschreven zijn de opnames van de lezingen tot tien dagen na de conferentie beschikbaar. 

Deelnemers kunnen ook gebruikmaken van de EXPO-zone, In deze virtuele expo kunnen stands van bedrijven worden bezocht, hun aanbod worden bekeken, informatie worden gedownload en kan er contact opgenomen worden met vertegenwoordigers. De EXPO-zone is op beide dagen (3 - 4 maart) beschikbaar. 

 

Voor deelname ga naar: #IloveBlueberry konferencjaborowkowa.pl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven