Reintjes Systems plaatst volautomatische klapkratten uitvouwmachine

Reintjes Systems bereikte in 2020 een akkoord over de ontwikkeling en realisatie van een volautomatische klapkratten uitvouwmachine inclusief Europallets depalletiseerder en geautomatiseerde rollenbaan voor het transportproces van de klant zijn klapkratten.

Reintjes Systems is gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van mechatronische assemblage-, bewerkings-, en verwerkingsmachines, primair in de voedsel- en metaalbewerkingsindustrie. Het bedrijf biedt diverse gestandaardiseerde oplossingen als modulair opzetbare automatische kratten uitvouwmachines en intralogistieke transportsystemen.
Daarnaast ontwikkelt en realiseert Reintjes Systems klant specifieke maatwerkoplossingen.

Een volautomatische kratten uitvouwmachine voor de klant inclusief maatwerk modules
In 2020 bereikte Reintjes Systems met de klant een akkoord over een volautomatische kratten uitvouwmachine mét een Europallets depalletiseerder en automatische rollenbaan.
Door de aanschaf van de machine en aanverwante maatwerk modules automatiseert de klant haar interne logistieke proces. Hierdoor kunnen zij hun voedsel met een hoger tempo verwerken. Een hogere verwerkingssnelheid zorgt vervolgens dat de klant haar voedsel verser kan aanbieden.

"Succesvolle plaatsing van de Automatische Kratten Uitvouwmachine"
"Afgelopen periode plaatste Reintjes Systems de machine met succes bij de klant. De machine wordt in gebruik genomen wanneer het eerste seizoen van het jaar van start gaat", aldus het bedrijf. 

Voor meer informatie:
Reintjes Systems
Veulenseweg 4C
5809 EL Leunen
T: +31 (0) 6 43083525
E: info@reintjessystems.nl
www.reintjessystems.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven