Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Internationale vraag naar speciale machines voor koosjer wasproces

Er zijn al verschillende waslijnen in gebruik over de hele wereld die speciaal zijn aangepast aan de eisen van koosjer wassen. Kronen levert nu een extra waslijn, waarvan de functionaliteit voor het koosjer wassen van sla en andere producten is getest, zowel online als in de fabriek.

In de afgelopen jaren heeft Kronen een internationaal gewilde competentie opgebouwd in het aanpassen van wasmachines en -lijnen aan de eisen van koosjere wasprocessen. De wasmachines zijn aangepast voor de productie van gewassen koosjere sla, bijvoorbeeld dankzij specifieke filtratiesystemen en andere speciale aanpassingen. De producten die met de wasmachines worden verwerkt, voldoen aan de strenge criteria voor koosjere voeding, waarvan de naleving door de rabbijnen wordt gecontroleerd voor de levering of ingebruikname van de machines.

Een dergelijke controle door de rabbijnen en de productcontrole door de klant vond nu als gevolg van de huidige coronasituatie digitaal plaats. Hiervoor waren bij Kronen twee rabbijnen aanwezig voor een test, waarbij zij de producten voor en na de verwerking controleerden. Daarnaast vond er een videogesprek plaats zodat het Kronen-team de functionaliteit en de werking van hun wasmachine live kon demonstreren en vragen kon beantwoorden van de klant en zijn medewerkers.

De drie Gewa 3800 Plus wasmachines, waarvan er twee zijn uitgerust met trillingsafvoer, de middelste machine met een dompelband en alle drie met een luchtblazer en andere opties, maken deel uit van een complete productielijn. De lijn wordt gebruikt voor het snijden, wassen, centrifugeren en verpakken van boerenkool en sla, maar ook voor het wassen, centrifugeren en verpakken van kant-en-klare rucola en spinazie. Andere onderdelen van de lijn zijn een GS10-2 bandsnijmachine met bandverlenging, gecombineerd met een 4-persoons snijtafel, twee KS-100 Plus groenten- en slacentrifuges en een UP 350 verpakkingsmachine met 14 weegschalen inclusief een invoerband, platform, uitvoerband en draaitafel.

Na deze testen heeft de klant de productielijn geaccepteerd en Kronen levert deze nu in Noord-Amerika bij de klant af.

Voor meer informatie:
Kira Krollpfeiffer
Kronen
+49 7854 9646 160
kira.krollpfeiffer@kronen.eu
www.kronen.eu

Publicatiedatum: