Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Internationale vraag naar speciale machines voor koosjer wasproces

Er zijn al verschillende waslijnen in gebruik over de hele wereld die speciaal zijn aangepast aan de eisen van koosjer wassen. Kronen levert nu een extra waslijn, waarvan de functionaliteit voor het koosjer wassen van sla en andere producten is getest, zowel online als in de fabriek.

In de afgelopen jaren heeft Kronen een internationaal gewilde competentie opgebouwd in het aanpassen van wasmachines en -lijnen aan de eisen van koosjere wasprocessen. De wasmachines zijn aangepast voor de productie van gewassen koosjere sla, bijvoorbeeld dankzij specifieke filtratiesystemen en andere speciale aanpassingen. De producten die met de wasmachines worden verwerkt, voldoen aan de strenge criteria voor koosjere voeding, waarvan de naleving door de rabbijnen wordt gecontroleerd voor de levering of ingebruikname van de machines.

Een dergelijke controle door de rabbijnen en de productcontrole door de klant vond nu als gevolg van de huidige coronasituatie digitaal plaats. Hiervoor waren bij Kronen twee rabbijnen aanwezig voor een test, waarbij zij de producten voor en na de verwerking controleerden. Daarnaast vond er een videogesprek plaats zodat het Kronen-team de functionaliteit en de werking van hun wasmachine live kon demonstreren en vragen kon beantwoorden van de klant en zijn medewerkers.

De drie Gewa 3800 Plus wasmachines, waarvan er twee zijn uitgerust met trillingsafvoer, de middelste machine met een dompelband en alle drie met een luchtblazer en andere opties, maken deel uit van een complete productielijn. De lijn wordt gebruikt voor het snijden, wassen, centrifugeren en verpakken van boerenkool en sla, maar ook voor het wassen, centrifugeren en verpakken van kant-en-klare rucola en spinazie. Andere onderdelen van de lijn zijn een GS10-2 bandsnijmachine met bandverlenging, gecombineerd met een 4-persoons snijtafel, twee KS-100 Plus groenten- en slacentrifuges en een UP 350 verpakkingsmachine met 14 weegschalen inclusief een invoerband, platform, uitvoerband en draaitafel.

Na deze testen heeft de klant de productielijn geaccepteerd en Kronen levert deze nu in Noord-Amerika bij de klant af.

Voor meer informatie:
Kira Krollpfeiffer
Kronen
+49 7854 9646 160
kira.krollpfeiffer@kronen.eu
www.kronen.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven