Deltra Trak

Realtime logger bewaakt zowel de luchttemperatuur voor als achter in de containers

FlashLink RTL Prime 3G-2T In-Transit Logger, model 22367, is de eerste in zijn soort. Met zijn unieke combinatie van externe en interne sensoren van 15 m/ 50ft, is er slechts één logger nodig om de temperatuur van de toevoerlucht in realtime te bewaken, terwijl hij ook de temperatuur aan de achterkant van de container registreert.

Bovendien volgt de logger de locatie en het licht, waarbij automatisch informatie wordt geüpload naar de FlashTrak cloud service, die toegankelijk is vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Zowel de temperatuurgegevens als de lichtmetingen worden in één grafiek weergegeven, samen met de scheepvaartroute en de geofence waarschuwing wanneer het schip in de haven aankomt.

Frederick Wu, directeur van DeltaTrak: "Er is geen andere realtime datalogger op de markt die deze oplossing biedt. Het geeft exporteurs het extra voordeel van het vergelijken van realtime luchttemperatuur van de voor- en achterzijde van de container op een enkele grafiek van één logger. De gebruiker kan eenvoudig controleren of de metingen binnen een verschil van drie graden liggen en of de zending binnen de juiste gecontracteerde temperatuurlimieten ligt. Wanneer er een probleem is, zijn deze data het belangrijkste bewijs om het onderzoek van verzekeringsclaims te bespoedigen. Het vergelijken van de temperatuur van de toevoerlucht met de temperatuurgegevens van de vervoerder zal helpen bepalen of er schade aan de vracht is veroorzaakt door de prestaties van de reeferapparatuur of door andere mogelijke problemen, zoals obstakels in de luchtstroom."

De FlashLink RTL Prime 3G-2T is voorzien van een lichtsensor die meldingen verstuurt wanneer de deuren van de container worden geopend om belanghebbenden te waarschuwen voor sabotage of andere ongeoorloofde toegang. Alle FlashLink RTL-recorders hebben een ingebouwd storingsvrij geheugen dat elke 10 minuten gegevens opneemt. De pdf-bestanden van de back-up kunnen worden gedownload via een standaard micro-USB-adapterkabel. Toegang tot gegevens in de cloud geeft exporteurs de mogelijkheid om onmiddellijk actie te ondernemen, het geeft ook de zekerheid dat HACCP/FSMA wordt nageleefd en dat een eventuele verzekeringsclaim wordt veiliggesteld.

Voor meer informatie:
Frederick Wu
DeltaTrak®
P.O.Box 398, Pleasanton, CA 94566
Verenigde Staten
+1 800 962 6776
marketing@deltatrak.com
www.deltatrak.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven