World Potato Congress en Europatat uitgesteld tot 2022

Met pijn in het hart kondigen het World Potato Congress, Europatat en de Irish Potato Federation gezamenlijk aan dat het World Potato Congress (WPC) en het Europatat Congress, die gepland staan voor mei/juni in 2021 in Dublin, vanwege de pandemie en voor de veiligheid van de deelnemers, uitgesteld worden. 

Oorspronkelijk stonden de evenementen gepland voor 31 mei - 3 juni 2021. Het WPC zal nu plaatsvinden op 30 mei - 2 juni 2022. Het WPC wordt voorafgegaan door het Europatat-congres, dat zal plaatsvinden van 29 - 30 mei 2022.

De organisatoren vinden dat deze vroege beslissing om de gebeurtenissen uit te stellen het juiste en verantwoordelijke besluit is en dat dit in het belang is van de wereldwijde aardappelgemeenschap.

Tijdens de voorbereiding van de congressen van 2021 werd het voor de organisatoren duidelijk dat er een grote belangstelling bestond voor het bijwonen van beide evenementen in Ierland. De organisatoren stellen met enthousiasme vast dat de aanvankelijke belangstelling ruimschoots is toegenomen. Daarbij hebben evenementenpartners, sponsoren en sprekers voor 2021 nu al besloten dat ze van plan zijn om in 2022 weer mee te doen.

Kortom, de evenementen worden niet geannuleerd, maar gewoon uitgesteld, laten de organisatoren weten. In samenwerking met haar partners WPC en Europatat is het lokale organisatiecomité vastbesloten om het extra jaar optimaal te benutten om in 2022 de evenementen groter en nog beter te organiseren.

Om niets te missen van de laatste ontwikkelingen kan de bijgewerkte website bezocht worden. Het World Potato Congress kijkt ernaar uit om alle belangstellenden in 2022 in Dublin te verwelkomen!

Voor meer informatie:
Liam Glennon
liamglennon@gmail.com
+353 86 2905482
www.potatocongress.org 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven