Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

30 september: lancering Asia Fruit Logistica On

De Asia Fruit Logistica 2020 vindt dit jaar niet fysiek plaats, maar wordt een digitaal evenement: Asia Fruit Logistica On - dé plek waar de Aziatische versindustrie online samenkomt. Van 18 tot en met 20 november 2020 biedt Asia Fruit Logistica On exposanten en bezoekers het beste platform om met elkaar in contact te komen, zaken te doen en hun bedrijf in Azië dit seizoen verder te laten groeien.

Op 30 september om 8:30 uur vindt de Live Launch van de AFL ON plaats. Klik hier voor de gratis registratie en kom tijdens de launch alle ins en outs over het digitale platform te weten.

Deelname als exposant:
"Asia Fruit Logistica On 2020 biedt drie verschillende pakketten aan om deel te nemen aan de online editie van de beurs.
De pakketten, ON Business, ON Premium en ON Corporate, zijn scherp geprijsd en eenvoudig met verschillende opties te selecteren. Iedereen krijgt op deze virtuele beurs de mogelijkheid om productfoto’s en -video’s op het platform toe te voegen. U kunt uw klanten en prospects uitnodigen om het digitale event bij te wonen door middel van gratis vouchers die u verstrekt worden. Tevens krijgen exposanten de mogelijkheid om aan het Asia Fruit Congres deel te nemen en te luisteren naar de content webinars die plaatsvinden. Voor een inhoudelijk overzicht, de kosten van de verschillende pakketten en de registratie klikt u hier." aldus de organisatie. 

Deelname als vakbezoeker:
Uiteraard heeft het voor u als vakbezoeker ook vele voordelen om de Asia Fruit Logistica On 2020 bij te wonen. Naast de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen in elke sector van de Aziatische versindustrie, kunt u online ook alle conferenties volgen zoals het Asiafruit Business Forum, Cool Logistica Asia en Smart Horticulture Asia. Voor deelname aan het Asiafruit Congress On worden geen extra kosten berekend! Een ticket voor vakbezoekers kost EUR 30,- (ex. BTW).

Voor meer informatie:
www.asiafruitlogistica.com 

 

 

Publicatiedatum: