Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winnaars Betuwe Kersencampagne bekend

Op Fruitcorso-zaterdag, 19 september 2020, werden de prijzen overhandigd aan de winnaars van de Betuwe Kersencampagne. Dit als afsluiting van het kersenseizoen. De prijzen werden uitgereikt door Jorn van Woerkom, Operationeel manager Van der Valk Hotel Tiel.

Winnaars
Om de consument kennis te laten maken met hét streekproduct van de Betuwe werd de afgelopen zomer een ludieke winactie georganiseerd. Uit het hele land kwamen méér dan 10.000 inzendingen binnen. Er waren vijf gratis hotelarrangementen te winnen, aangeboden door Van der Valk Hotel Tiel.

Tijdens de prijsuitreiking kregen de winnaars een ‘Flipje-goodiebag’ aangeboden, met onder andere toegangskaarten voor het Flipje & Streekmuseum. Fruitteler Aart Blom had voor elke winnaar nog een fruitkistje Betuwse appels als verrassing meegenomen. De uitreiking vond plaats bij Van der Valk Hotel Tiel.

De vijf gelukkigen die het arrangement bij Van der Valk Hotel Tiel hebben gewonnen zijn: mevr. Woortman uit Delft, dhr en mevr. Vermeeren uit Capelle a/d IJssel, dhr. De Jesus uit Schiedam, mevr. Utami uit Rotterdam en dhr. en mevr. Van Oldert uit Veenendaal.

De Betuwe Kersencampagne is mede mogelijk gemaakt door Stadspromotie gemeente Tiel, Flipje- en streekmuseum Tiel, Fruitcorso, Fruitpartners Blom, Hoogvliet supermarkten, Van der Valk Hotel Tiel en Streekomroep SRC FM.

Voor meer informatie:
www.betuwekers.nl 

Publicatiedatum: