Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
fotoreportage nieuwjaarsbijeenkomst

Herwi Rijsdijk onthult plannen voor realisatie Food Center Westland

Tholen - Gisteren vond in het kantorencomplex Westlandse Poort te Poeldijk de nieuwjaarsbijeenkomst plaats van ABC Westland Beheer en Agro Businessclub Westland. Herwi Rijsdijk heette de aanwezigen hartelijk welkom. Hij refereerde aan de recessie waar elk bedrijf mee te maken heeft, maar kon gelukkig ook pluspuntjes melden voor het ABC-terrein.



Zo onthulde Herwi dat in 2013 waarschijnlijk wordt aangevangen met de realisatie van Food Center Westland op het terrein van ABC Westland in Poeldijk nabij de grote steden Den Haag, Rotterdam en Delft. Het overdekte groothandelscentrum wordt gerealiseerd in een aantal beschikbare hallen op het ABC Westland agri & food terrein. Tevens worden specifieke bedrijfsruimten gereserveerd voor een zelfbedienings- en horecagroothandel, die het bestaande centrum zal completeren. Op het ABC Westland terrein zijn op dit moment ruim 85 bedrijven gevestigd, die direct of indirect gerelateerd zijn aan de agri & food sector. Het nieuwe groothandelscentrum wordt als een welkome aanvulling beschouwd.



Ook wenste Herwi de twee nieuwe bedrijven op het terrein, Yilmaz Radijs en Mix Smaak hartelijk welkom. Laatstgenoemd bedrijf neemt volgende week zijn intrek op het terrein.



Uiteraard was er ook aandacht voor de gewonnen Award voor Beste Bedrijventerrein van Nederland in 2012. "We zijn hier erg trots op en hebben deze mede dankzij de bedrijven op het terrein in de wacht gesleept", vertelt Herwi, die tot slot medewerking van de bedrijven vroeg voor evenementen zoals bijvoorbeeld het theaterkoor Dario Fo, dat van 16-19 januari een musical geeft en gisteren alvast een voorproefje gaf voor de aanwezigen van de nieuwjaarsborrel.



Klik hier om de fotoreportage te bekijken