Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groeien en leren bij regionale bijeenkomsten Kansrijke Korte Ketens

In een tijd waarin consumenten steeds vaker op zoek zijn naar lokale en duurzame voedselopties organiseert het project 'Kansrijke Korte Ketens' regionale bijeenkomsten voor telers en boeren die hun eigen afzet willen vergroten. Het initiatief biedt een reeks gratis regionale bijeenkomsten en praktische trainingen om ondernemers te ondersteunen bij het opzetten of uitbreiden van hun verkoop in de korte keten.

Het project 'Kansrijke Korte Ketens' richt zich op telers, boeren, en voedselproducenten die geïnteresseerd zijn in het starten van korte keten verkoop of het verbeteren van hun bestaande afzet. Het is zowel bedoeld voor beginnende als ervaren ondernemer.

Waar en wanneer
Maandag 6 mei 2024: Regio Zuid-West. Bij Boer, winkel van 't land van familie Van Overveld, Rucphensebaan 69 in Roosendaal van 15.00 - 19.00 uur, inclusief lichte avondmaaltijd. www.boerwinkelvanhetland.nl

Dinsdag 7 mei 2024: Regio Zuid-Oost. Bij Qarc Zuivel, de zuivelmakerij en boerderij van familie Zuilichem, Ter Vorsel 3 in Bladel van 12.30 - 16.00 uur, inclusief lichte lunch. www.qarczuivel.nl

Woensdag 22 mei 2024: Regio Noord. Bij Leven van de Wind akkerbouw en vergaderlocatie van familie De Graaf, Oosterterpweg 12 in Wieringerwerf (West-Friesland, naast de Afsluitdijk) van 12.30 - 16.00 uur, inclusief lichte lunch. www.levenvandewind.com

Woensdag 19 juni 2024: Regio Midden-Oost. Bij de biologische varkensboerderij en meetinglocatie van familie Van Vulpen, Achterdijk 30 in Bunnik van 13.30 - 17.30, inclusief afsluitende borrel.

Online community
Een platform waar je gemakkelijk in contact komt met andere deelnemers voor het stellen van vragen en het uitwisselen van tips & tricks.

Voor meer informatie
Project Kansrijke Korte Ketens
[email protected]

Publicatiedatum: