So PotatOh! is nu verkrijgbaar in Zwitserse winkels

Terralog, de aardappelspecialist uit Bern, heeft zijn So PotatOh! assortiment geïntroduceerd. Deze aardappelspecialiteit is veganistisch en bevat geen smaakstoffen, conserveringsmiddelen of synthetische kleurstoffen. De ingrediënten zijn duidelijk: gewoon kleine, verse en gewassen aardappelen met een marinade op basis van olie. Smaken:

  • Tuinkruiden
  • Rozemarijn en paprika
  • Knoflook

Kleine aardappelen en het belang van smaak
Voor dit product staan de grootte en de smaak van de aardappelen centraal. Alleen de kleinste aardappelen vinden hun weg naar de verpakking. In vergelijking met gewone aardappelen hebben deze kleinere, hapklare aardappelen een andere smaak en een korte bereidingstijd.

Gemakkelijk klaar te maken
Eenmaal gemengd met de marinade zijn de aardappelen gemakkelijk klaar te maken in een pan of in de oven. Een ovenvaste schaal wordt meegeleverd. De aardappelschotel is in ongeveer 30 minuten klaar. So PotatOh! gaat goed samen met vlees, vis en vleesvervangende producten. In de zomer is het een eenvoudig bijgerecht voor barbecues en in de winter gaat het goed samen met fondue en gourmet. Met een verpakking van 480 gram is de hoeveelheid voldoende voor één tot twee personen.

Duurzaamheid en verpakking
Duurzaamheid speelt een belangrijke rol voor Terralog. Voor de verpakkingen wordt voornamelijk recyclebaar materiaal gebruikt. De ovenvaste schalen worden in Europa geproduceerd en zijn gemaakt van FSC-papiervezels, wat een nieuw materiaal is in Zwitserland.
De aardappelen komen voornamelijk uit Zwitserland, net als de marinade. De producten worden verpakt in Rüdtligen-Alchenflüh in Bern.

Marktintroductie in Zwitserland
De drie soorten zijn nu verkrijgbaar in geselecteerde winkels van de volgende Migros-coöperaties: Aare, Basel, Luzern en Neuchâtel-Fribourg.

Voor meer informatie:|
Katja Hosner
Terralog ag
k.hosner@terralog.ch
www.sopotatoh.ch

www.terralog.ch


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven