Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

"Chinese bedrijven zijn op zoek naar sorteermachines met goede prijs-kwaliteitsverhouding"

Chinese bedrijven zijn in toenemende mate op zoek naar vol automatische fruitsorteermachines, omdat de arbeidskosten elk jaar blijven stijgen. Zhengzhou First Industry is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van deze sorteerapparatuur. Bedrijfsleider Wang presenteert de best verkochte blauwe bessensorteermachine van het bedrijf.

"Het principe achter een sorteermachine voor fruit is vrij eenvoudig. Een ventilator helpt het fruit voor te koelen en te drogen en de machine heeft slechts één werknemer nodig om de mindere kwaliteit blauwe bessen van de transportband te verwijderen. Een serie cilinders helpt bij het scheiden van de bessen naar grootte en de cilinders deponeren de bessen in de juiste container. Elke machine is individueel gekalibreerd om een maximale nauwkeurigheid te garanderen. Deze machine vermindert de economische verliezen als gevolg van beschadigd fruit aanzienlijk," legt de bedrijfsleider uit.

"Wij kunnen de cilinders op de door onze klanten gewenste afmetingen vervaardigen. De meest voorkomende maten zijn de diameters #12, #14, #16 en #18. De sorteersnelheid van onze standaardmachines ligt rond de 500 kg per uur. Met een kleine aanpassing kan onze machine ook worden gebruikt voor het sorteren van kersen en soortgelijk fruit."

"De middelgrote sorteermachines zijn vrij algemeen in de internationale markt. Deze sorteermachine is echter geschikt voor klein fruit zoals blauwe bessen. De concurrentie op deze markt is veel minder groot," aldus Wang. "Ons belangrijkste verkoopargument is de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De machine is multifunctioneel en eenvoudig te bedienen. De machine neemt slechts een kleine oppervlakte in beslag (4m x 1,6mx 1m). Dat betekent dat onze machine zeer geschikt is voor kleine en middelgrote bedrijven zonder al te veel ruimte te verliezen.""In het begin verkochten we ons apparatuur hoofdzakelijk in China, maar naarmate onze producten meer bekendheid kregen op buitenlandse markten, zijn we ook begonnen met de export van onze machines. Onze machines worden momenteel geïnstalleerd in Zuid-Afrika, het Verenigd Koninkrijk, Portugal, Turkije en Israël. We zijn CE-gecertificeerd," legt manager Wang uit. "En we zijn momenteel op zoek naar tussenpersonen in Zuid-Amerika om onze markt verder uit te breiden. We hopen een voet aan de grond te krijgen op de Zuid-Amerikaanse markt en een nog groter aantal klanten te helpen met fruitsorteerders."


Voor meer informatie:
Wang, manager
Zhengzhou First Industry
+86 13613837205
service@fruitprocess.com
www.fruitprocess.com


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven