Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Orto Bellina haalt bewezen succesformule uit de kast

Babyleaf sla: betaalbaar gezond product in crisistijd

Orto Bellina wil in de huidige coronacrisis tegemoet komen aan de vraag naar kwaliteitsproducten tegen een aantrekkelijke prijs. Daarom introduceert deze Italiaanse groentenleverancier babyleaf sla in verpakkingen van 100 en 150 gram. Het enige dat de consument hoeft te doen is de babyleaf sla te wassen voor gebruik.

"Als bedrijf proberen we het assortiment, dat we hebben ontwikkeld, te versterken. Tot nu toe was men gericht op de aankoop van ons kant- en-klare product, dat zo op tafel kon worden gezet. Maar als gevolg van de coronapandemie zal een deel van de consumenten zeker willen overstappen op een goedkoper maar gezond product. Met ons nieuwe product willen we aan deze behoeften tegemoetkomen."

Eigenlijk is het geen nieuw product voor Orto Bellina: "We gaan terug naar de oorsprong," vertelt Cristian Bellina, manager van het bedrijf. "In 2009 en de daaropvolgende jaren, die samenvielen met de economische crisis, zagen we dat dit type product weer terugkwam. Na de recessie ging deze trend weer verloren. Nu, met de huidige tijd en een zekere economische onzekerheid, zoeken consumenten weer iets dat klaar is voor gebruik, maar dat niet te duur is. Onze babyleaf sla moet worden gewassen en de verpakking is transparant, zodat de hele inhoud zichtbaar is." 

"Het product zal zowel verkrijgbaar zijn als biologisch als conventioneel product. De marges zijn kleiner, maar de vraag gaat uiteraard hand in hand met de nieuwe realiteit. Ieder van ons betaalt zijn deel van de rekening."

Meer informatie:
Cristian Bellina
Orto Bellina
Via Virgilio, 5
24060 Gorlago (BG)
Italiƫ
+39 035 951145
info@ortobellina.it
www.ortobellina.it

Publicatiedatum: