20 - 22 oktober

Eerste editie van Fresh Food Logistics vindt plaats op Fruit Attraction 2020

Ter gelegenheid van Fruit Attraction 2020 zal de eerste editie van Fresh Food Logistics, een nieuwe internationale beurs voor logistiek, mobiliteit, IT en management van de Fresh Food Refrigeration Chain, van 20 tot 22 oktober worden gehouden in hal 2 van IFEMA.

Eigen identiteit
Fresh Food Logistics zal dienen als commercieel knooppunt voor alle sectoren die betrokken zijn bij het transport en de gekoelde logistiek van de toeleveringsketen voor zowel vers- als diepvriesproducten die aan bederf onderhevig zijn. Voor het eerst zal in de EU een uniek gespecialiseerd evenement worden gelanceerd voor professionals en specialisten uit de handel, waarin alle logistieke en mobiliteitsoplossingen voor de bederfelijke levensmiddelenindustrie zullen worden opgenomen, en waarin de hele voedselketen wordt samengebracht, van teler tot consument. De beurs zal een ontmoetingsplaats zijn voor producenten van koelsystemen in de breedste zin en groothandelaren, producenten uit de AGF-sector, logistieke managers, inkopers, importeurs, exporteurs van versproducten, etc.

Fresh Food Logistics zal profiteren van synergieën met Fruit Attraction, hoewel het een eigen identiteit en tentoonstellingsruimte zal hebben, en een van de topattracties zal zijn op deze twaalfde editie. Het gebruikelijke bezoekersprofiel van Fruit Attraction, hoofdkopers van de wereldwijde supermarktketens, met name uit Europa, zullen het evenement ook kunnen bezoeken om gekoelde transport- en logistieke oplossingen voor de supply chain van versproducten te zien. Het zal ook gelijktijdig plaatsvinden met de Fresh Food Logistics Summit, een groot mono-thema-congres georganiseerd door Alimarket op 20 oktober in het IFEMA South Auditorium.

Fruit Attraction 2020, de toonaangevende internationale beurs voor de marketing en distributie van fruit- en groentenproducten, verwacht meer dan 2.000 exposanten en 95.000 bezoekers uit 140 landen.

Noodhospitaal
In een tijd waarin de sector van de gekoelde logistiek zijn strategische waarde in de economie aantoont om voedsel te leveren tijdens de uitzonderlijke situatie veroorzaakt door COVID-19, levert IFEMA in lijn met haar engagement voor de maatschappij en het bedrijfsleven grote inspanningen om lokale en regionale overheden te voorzien van alle nodige middelen, infrastructuur en een noodhospitaal. Dit alles is opgezet in samenwerking met leveranciers om meer dan 5.000 patiënten te kunnen verzorgen en om 1.500 daklozen te huisvesten. IFEMA wil op deze manier zijn steentje bijdragen om de economie weer zo snel mogelijk terug te brengen naar een normale situatie.

Voor meer informatie:
Iciar Martínez de Lecea
Ifema
+34 91 722 51 77
iciar.martinez@ifema.es
www.ifema.es/fresh-food-logistics-fair


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven