Nieuwe slawaslijn wast zonder beschadigingen

Hygiëne is erg belangrijk bij het verwerken van voedsel, zoals groenten. Helaas lopen groenten vaak schade op tijdens het wassen. Volgens Valencia Yu, salesmanager van Lueon Technologies, is het dan ook een uitdaging voor de industrie om machines te ontwerpen die waterschade tot een minimum weten te beperken.

Vorig jaar introduceerde Lueon Technologies, een toonaangevende fabrikant in China, zijn nieuwe Pulse Washer. Het specifieke aan dit ontwerp is een variabel gecontroleerd luchtinjectiesysteem. "De hoeveelheid lucht kan, afhankelijk van het type product, continu worden aangepast om een sterkere of zachtere beweging in het waswater te verkrijgen, waardoor een volledige reiniging mogelijk is zonder het product te beschadigen. Bovendien kunnen kleine steentjes, kleikorrels en deeltjes worden gescheiden en opgevangen door de wals bovenop en het filter ernaast."

"Normaal gesproken zijn drie aangesloten Pulse Washers voldoende voor groenten zoals komkommer, ui, wortel, enz. Voor bladgroenten kiezen verwerkers normaal gesproken twee Pulse Washers plus twee wasunits om de voedselveiligheid te garanderen. We boeken tegenwoordig snelle vooruitgang en zijn nu op zoek naar distributeurs over de hele wereld."

Lueon's verwerkingslijnen en machines werken in meer dan 210 fabrieken voor de productie van vers gesneden sla en groenten, die dagelijks worden geleverd en geserveerd aan meer dan 8.000 fastfoodrestaurants in China, zoals: KFC, McDonald's, Pizza Hut, Taco Bell, Dicos, ZKungfu en Hidilao (Hello Hotpot).

Voor meer informatie:
Lueon Technologies Co., Ltd.
+86 (0) 574 65606120
valencia.yu@lueon.com
www.lueon.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven