Vult bakje en sluit deksel

Het Italiaanse GNA komt met verpakkingssysteem RL40

Op basis van meer dan dertig jaar ervaring in de automatische verpakkingssystemen heeft GNA in Bologna een eenvoudig, flexibel en zeer aanpasbaar vulsysteem ontwikkeld: de RL 40, een innovatie machine die is ontworpen voor het vullen van bakjes met een deksel.
Deze nieuwe verpakkingsmachine is een antwoord op de groeiende vraag naar verpakkingen die gemakkelijk te openen en te sluiten zijn.


De RL40 vult plastic bakjes snel en nauwkeurig met salades. De lijn is modulair opgebouwd en bestaat uit verschillende elementen. Bovendien kan het systeem worden uitgerust met optionele modules, zoals de ontstapelaar voor lege verpakkingen en de dubbele dekselafsluiteenheid.

Vulfase

De RL 40 kan eenvoudig worden geïntegreerd met elk stroomopwaarts weegsysteem en met elk stroomafwaarts verpakkings- of etiketteersysteem. Naast verpakkingen met deksel kan RL 40 ook worden gebruikt voor ander verpakkingen, die zijn gericht op flowpack- of heatsealers. De modulaire lengte van deze machine benadrukt de grote veelzijdigheid van het systeem.

De bakjes worden via de twee vultrechters voorzien van salade.

De salades worden via een dubbele vuleenheid in de verpakkingen gedaan. Vervolgens worden ze van het vulstation naar het persstation gebracht en van daaruit naar de sluitingstations of etiketteringsstations. Het systeem garandeert een vlotte verwerking dankzij het gebruik van twee vultrechters die de snelheid van het proces garanderen.

De RL 40 sluit het deksel

 


Voor meer informatie:
GNA s.r.l.
Via Progresso, 15 - z.i. Ponte Rizzoli
40064 Ozzano dell'Emilia (BO)
Italië
+39 051 799226
info@gnasrl.com
www.gnasrl.com 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven