Een fantastische start van het AGF Trendcafé seizoen 2020! We zijn op dinsdagmiddag 17 maart te gast bij het splinternieuwe Experience Center van Van Gelder in Ridderkerk. De bijeenkomst staat in het teken van: Verrassingen, smaak, emotie en beleving in groenten en fruit.
De nieuwbouw van Van Gelder is een centrum van educatie, beleving, innovatie en inspiratie op het gebied van vers. Naast het telen, verpakken, bewerken, bewaren en transporteren van groenten en
fruit, deelt Van Gelder op een bijzonder manier kennis over voeding, gezondheid en duurzaamheid.
Daarnaast laten we ons inspireren door chefkok Leonard Elenbaas. Hij is voormalig eigenaar van Groenterestaurant Pure Passie en werkt nu onder de naam Pure Passie On Tour. Leonard vertelt over zijn inspiratie, de toegevoegde waarde van groenten en fruit en hoe hij zijn publiek steeds weer weet te verrassen.
Zien, proeven, ruiken, voelen en horen: alle zintuigen komen aan bod in het Food Experience Center, de ontmoetingsplek voor gezonde voeding. Een locatie die dus perfect aansluit op het eerste AGF
Trendcafé van 2020.
(Concept) Programma
13.30 - 15.00 uur
Rondleiding Van Gelder
15.30 - 15.45 uur
Inspiratiesessie door chefkok Leonard Elenbaas
16.00 - 17.30 uur
Groenten en fruit zelf beleven: proeven, ruiken, horen en voelen
17.30 - 19.30 uur
Eten en netwerken
Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor het AGF Trendcafé op dinsdag 17 maart 2020.
Kosten
Voor leden van AGF Trendcafé is deelname gratis. De kosten voor een lidmaatschap vindt u op de website van het AGF Trendcafé. U kunt ook los een bijeenkomt bijwonen. Niet-leden betalen €150,-
per bijeenkomst. Leden van GroentenFruit Huis betalen €125,- per bijeenkomst.
Het AGF Trendcafé wordt georganiseerd door GroentenFruit Huis en Maurice Wubben. Bekijk voor meer informatie de website van het AGF Trendcafé.