Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
23 april: Champignonkwekerij De Hopwaag in Ammerzoden

Dé Nationale Paddenstoelendag 2.0

Op donderdag 23 april wordt Dé Nationale Paddenstoelendag georganiseerd door LTO vakgroep Paddenstoelen, Delphy en Mushroom Office (nieuw in de organisatie). Deze editie vindt plaats bij de Champignonkwekerij De Hopwaag in Ammerzoden.

Tijdens de opening zal Prof. Dr. Han Wösten van de Universiteit Utrecht een beeld schetsen van de toekomst van schimmels. De industrie is gericht op de productie van eetbare paddenstoelen. Wösten zal het beeld hierin verbreden wat mogelijkheden er zijn met schimmels. 

Op deze dag staat de actualiteit op de voorgrond met als onderwerpen personeel, champost, opleidingen en innovaties. Alle items komen in kleine groepen in de vorm van workshops aan bod. "Heeft u een innovatie die niet gemist mag worden door de Nederlandse kweker? Meldt u dan aan. Naast deze onderwerpen zal Familie Hemert een rondleiding geven op de kwekerij", aldus de organisatie. 

"Zoals u gewend bent op Dé Nationale Paddenstoelendag, is er vooral ruimte om met elkaar te netwerken. Voor eten wordt gezorgd en we sluiten af met een borrel." 

Voor meer informatie:
www.denationalepaddenstoelendag.nl  

Publicatiedatum: