4 maart: Demonstratie van Foodware 365 Dynamics en 365 Business Central

Op bezoek bij Kwekerij Van Oers

Toe aan de volgende stap met jouw teeltbedrijf? Je bent van harte welkom bij Kwekerij van Oers in Etten-Leur op woensdagochtend 4 maart 2020. We laten je zien wat Foodware 365 voor de groei van jouw teeltbedrijf kan gaan betekenen. Tevens verzorgen we een rondleiding op locatie bij Kwekerij van Oers.  

Ben je een teler met ambities om alle bedrijfsprocessen met elkaar te integreren? Van inkoop, verkoop en voorraad tot logistiek en je financiële systeem. Met een stabiele softwarebasis hoef je nog maar éénmalig je gegevens in te voeren en stroomlijn je al jouw bedrijfsprocessen. Met het innovatieve Foodware 365 platform is dat heel eenvoudig. Het gaat veel verder dan alleen een financiële boekhouding. Specifiek voor telers hebben we op maat gemaakte producten en diensten. Standaard software in de cloud, één Microsoft systeem, eenvoudig af te nemen en een standaard laagdrempelige implementatiemethodiek. 

Functionaliteit specifiek voor telers 
Als foodspecialist zien wij de beweging naar meer structuur in de AGF branche. Informatie delen wordt dan ook steeds belangrijker. Met Foodware 365 heb je volledig inzicht en pak je eenvoudig verschillende uitdagingen aan, zodat je altijd consequent betrouwbaar kunt leveren: 

  • Emballage module: Zorg voor een end-to-end overzicht in jouw emballageproces.
  • Kwaliteit module: Volledige registratie van bestrijdingsmiddelen en voedingsstoffen voor je planten.
  • Productie module: Compleet inzicht in je productie. Houd bij wat je gedaan hebt en zorg voor het juiste label van de retailer op je producten.

Boost jouw teeltbedrijf 
Jouw teeltbedrijf heeft de juiste software oplossing nodig om alles volledig geïntegreerd en maar eenmalig vast te kunnen leggen. Wil je weten wat we voor jouw teeltbedrijf kunnen betekenen? Kom dan op 4 maart vanaf 09.30 uur een kijkje nemen bij Kwekerij van Oers in Etten-Leur. Tot dan!

Inschrijven en meer informatie over het programma:
https://www.foodware365.com/nl/kennisbank/events/2020/telersevent/

Voor meer informatie:
Schouw informatisering
Lise van den Beemt
Bredaseweg 172
4872 LA Etten-Leur
Tel: +31 (0)76 504 25 20
Mob: +31 (0)6 13 18 13 42
lbeemt@schouw.nl
www.schouw.org


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven