AVI introduceert een nieuw bakje voor gesneden fruit

Gesneden fruit dat in een koelkast kan worden bewaard of is bedoeld om mee te nemen, wordt regelmatig blootgesteld aan onhygiënische omstandigheden. AVI Global Plast erkende de behoefte aan plastic verpakkingen voor gesneden fruit, die een logische en hygiënische oplossing bieden voor de opslag en het bedrijf heeft daarom een innovatief nieuw product ontwikkeld.

De multifunctionele opslagcontainer - AT114
De AT 114 is een luchtdichte container, speciaal ontworpen voor het verpakken en opslaan van gesneden fruit en groenten. De container kan worden gebruikt als een open-top container, een heatseal-container en zelfs als een luchtdichte container. Zo zijn er drie verschillende producten gecombineerd in deze unieke en multifunctionele bewaaroplossing.

Vers fruit voor onderweg
Dit nieuwe product is zeer geschikt voor de bewuste consument van vandaag de dag, omdat deze zo beter kan genieten van vers fruit en een gezond dieet. Het luchtdichte aspect van deze container maakt een veilige en hygiënische verpakking van vers fruit en andere voedingsmiddelen mogelijk. De consument kan het fruit gemakkelijk bewaren en meenemen, zonder zich zorgen te hoeven maken over bederf of morsen. Op de lange termijn zal de AT 114 zo ook bijdragen aan het terugbrengen van voedselverspilling.

Speciale kenmerken
- Afzonderlijke boven- en onderbak voor multifunctioneel gebruik
- Gemakkelijk op te slaan en te stapelen, voor presentatie
- Voorkomt voedselverspilling en morsen
- Zeer transparant materiaal voor een grotere visuele aantrekkingskracht van verse producten
- Milieuvriendelijk, want bestaat voor 90% uit gerecycled materiaal
- Geschikt voor MAP-verpakking met begassing en heatsealing


AT114-bakjes zijn verkrijgbaar in drie hoogtevarianten: 58 mm, 82 mm & 112 mm (afmetingen v.h. afgesloten bakje) om tegemoet te komen aan de uiteenlopende eisen van de consument.

Fruit Logistica 2020
AVI Global Plast zal aanwezig zijn op de komende Fruit Logistica 2020 in Berlijn, Duitsland.

De AT114 zal, samen met AVI Global Plast's andere milieuvriendelijke plastic voedselverpakkingen, te zien zijn bij stand C-10 in hal 26.

De AT114 wordt al gebruikt door grote Indiase retailbedrijven en het team van AVI Global Plast is blij dat het dit unieke ontwerp nu aan de hele wereld kan presenteren.

Voor meer informatie:
sethi@avigloplast.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven