"Nieuwe appelsorteermachine levert aanzienlijke besparing op arbeidskosten op"

Gabriel Grisanti, directeur van het pakstation Tres Ases in Patagonië, heeft besloten te investeren in nog meer Unitec-technologie en heeft een Apple Sort 3 optisch systeem laten installeren op zijn bestaande sorteerlijn. 

Grisanti geeft er blijk van veel vertrouwen in Unitec te hebben door te investeren in dit nieuwe, innovatieve systeem en het te laten installeren op een lijn die al jaren in gebruik is. 

Hij licht zijn keuze toe: "Apple Sort 3 stelt ons in staat te beantwoorden aan de standaarden van de huidige markt, die zeer hoge eisen stelt aan kwaliteit."

"Dankzij de installatie van Appel Sort 3 hebben we goede resultaten geboekt. Het belangrijkste is dat we nu een uniform eindproduct kunnen leveren. Daarnaast biedt het systeem nog meer voordelen. Zo zijn de productkwaliteit en productiviteit verbeterd en kan ons personeel het proces beter overzien."

"De Apple Sort 3 heeft ons een aanzienlijke besparing op onze arbeidskosten opgeleverd en dat niet alleen: het implementeren van deze nieuwe Unitec-upgrade heeft de efficiëntie in ons pakstation fors verhoogd."

Grisanti benadrukt het gebruiksgemak van het systeem waardoor het hele proces makkelijker en beter te overzien is. 

 

Voor meer informatie:
Ida Cenni
Unitec S.p.A.
Tel. +39 0545 288884
Email: Ida.Cenni@unitec-group.com 
www.unitec-group.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.