Global Berry Congress komt in 2020 terug naar Rotterdam

Op 30 maart en 1 april 2020 zal in Rotterdam opnieuw het Global Berry Congress worden gehouden dat als belangrijkste onderwerpen zal hebben de toekomstige levensvatbaarheid van de zachtfruitteelt, toeleveringsketens, distributiemodellen en markten. 


Foto's van het Global Berry Congress 2019.

Ondanks het feit dat zachtfruit zich onderscheidt als één van de meest welvarende categorieën in het AGF-segment heeft ook de zachtfruitsector te maken met diverse uitdagingen op milieu, maatschappelijk en economisch gebied. Hoewel zaken als efficiëntie, productiviteit en voedselveiligheid al jarenlang centraal staan in de sector kan er altijd nog meer gedaan worden om consumenten te beschermen, evenals de mensen die het fruit leveren en de natuurlijke hulpbronnen die nodig zijn voor de teelt. 

Het programma van het Global Berry Congress zal aandacht schenken aan een aantal gebieden waar nog verbeteringen mogelijk zijn. Het zal daarnaast de aanwezigen stof geven tot nadenken over aspecten van de toeleveringsketen die in de toekomst gebaat zouden zijn bij grotere investeringen en extra aandacht.

Het Global Berry Congress is een informatief en netwerkevenement voor de internationale zachtfruitsector dat jaarlijks bijna 600 mensen vanuit de hele wereld bijeenbrengt. Het evenement biedt de mogelijkheid om van gedachten te wisselen met professionals uit de sector en geïnformeerd te worden over de laatste markttrends. Tot slot kunnen er ook nieuwe producten en diensten worden gepromoot. 

 

Voor meer informatie:

Mike Knowles
Global Berry Congress
Email: michael@fruitnet.com  
www.berrycongress.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven