Richard Strijbis, Tovano:

"Met nieuwe lijn gedroogd fruit uit Zuid-Afrika kan grossier en speciaalzaak zich onderscheiden"

Tholen - Noten, dadels, vijgen, pijnboompitten, zongedroogde tomaten. Wie een kijkje neemt in het magazijn bij Tovano in Maasdijk, ziet een breed noten- en gedroogde zuidvruchtenassortiment langs komen. Binnen die laatste categorie is met name een nieuwe lijn met gedroogd Zuid-Afrikaans fruit in opmars. Gestart met gedroogde mango en ananas, zijn inmiddels gedroogde appel, perzik en banaan aan het assortiment toegevoegd."Zonder toegevoegde suikers", benadrukt directeur Richard Strijbis. "Er is namelijk nogal wat fruit op de markt waar suikers aan toegevoegd worden. Dat is natuurlijk heerlijk zoet, maar dat zijn echte suikerbommen. Dit gedroogde fruit heeft alleen zijn natuurlijke suikers. Daarbij is het kwalitatief van een andere orde. De typisch Zuid-Afrikaanse presentatie maakt het product echt af."


Gedroogde ananas

"We zien de vraag naar deze gedroogde producten fors toenemen. De mango's zijn echt de hardlopers in het assortiment, maar ook naar de andere producten is de vraag goed, hoofdzakelijk van de AGF-klanten. Speciaalzaken kunnen zich er mee onderscheiden en ook grossiers en exporteurs kunnen wat extra's aan hun klanten bieden. Het kost weliswaar wat, maar dan heb je wel wat unieks", vertelt Richard.Appel en perzik

"Deze producten zijn ideaal om als gezonde en verantwoorde snack mee te nemen. Daarnaast zijn ze goed te gebruiken in mixdrankjes, smoothies en in de yoghurt.  Ze zitten van zichzelf namelijk vol vitamines en smaak. Daarmee liften ze goed mee op de vraag naar gezonde producten", vertelt Richard, enthousiast.


Mango en banaan

Op 11 november arriveert in de Rotterdamse haven tevens de eerste aankomst van Diamond walnoten in dop.

oor meer informatie:
Richard Strijbis
Tovano
Transportweg 47
4676 LM Maasdijk
Tel.: (0174) 52 83 33
Fax: (0174) 52 80 01
richard@tovano.nl
www.tovano.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.