Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IX World Avocado Congress begint in stijl

Maandagavond is het IX World Avocado Congress officieel geopend tijdens de welkomstreceptie in de Botanische Tuinen in Medellin, Colombia.

Gasten werden bij hun aankomst verwelkomd door een traditionele Colombiaanse band en dansers. 

Pedro Pablo Diaz en Jorge Alberto Uribe van Colpohass heetten iedereen welkom in Medellin, in het speciaal de bezoekers die van ver waren gekomen om op het congres te zijn. Diaz bedankte de Colombiaanse avocadotelers en -verpakkers voor alles wat zij hebben gedaan om het evenement tot een succes te maken.  

Ook de burgemeester van Medellin, Federico Gutierrez, werd bedankt voor zijn steun.

Tomas Rios Munera, Algemeen Manager van AgriLink, vertelde hoe blij hij was om zo veel mensen in Medellin te mogen verwelkomen en om te zien dat Medellin het 'avocado middelpunt' is geworden. 

Het welkomstevenement werd afgesloten met een indrukwekkend optreden door Union Latina, een acteursacademie voor jongeren.

Het World Avocado Congress duurt drie dagen in het Plaza Mayor Convention Center in Medellin en biedt een platform voor verschillende avocado-experts. 

Publicatiedatum: