Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage: Receptie consulaat Hong Kong

Tholen - Zoals gebruikelijk vond tijdens de week van de Asia Fruit Logistica de receptie op het Nederlandse consulaat in Hong Kong plaats. Na een toespraak van zowel de consulaat-generaal Annemieke Ruigrok als Henk Stigter werd er volop genoten van drankjes, praatjes en heuse bitterballen.

Tijdens de toespraak van de consulaat-generaal Annemieke Ruigrok werd even stil gestaan bij de huidige situatie in Hong Kong en wat voor impact dat had kunnen hebben op Asia Fruit Logistica. Ruigrok was dankbaar dat, ondanks de negatieve berichtgeven rond de protesten, de beurs niet werd geannuleerd en er een aanzienlijke groep Nederlanders naar de beurs besloot af te reizen. Vervolgens werd Ger van Burik nog nadrukkelijk bedankt voor het verzorgen van de bitterballen tijdens de receptie.

Henk Stigter nam vervolgens de microfoon over en legde nadruk op de relatie tussen Nederland, China en Hong Kong. Zo bestaat een groot deel van de Nederlandse export naar deze gebieden uit voedsel-producten, Stigter vindt dat deze relaties absoluut gewaarborgd dienen te blijven. De avond leende zich vervolgens uitstekend om nog wat na te praten over de plannen in Hong Kong. Onder het genot van een buffet en drankjes werd het een sfeervolle avond.

Klik hier voor een fotoreportage van de receptie op het consulaat in Hong Kong!