Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Israelische vijgen en Buddha's Hand beschikbaar bij Gaia Herbs

"Klanten weten ons ook voor veel andere producten dan alleen kruiden te vinden"



Tholen - Afgelopen week is het Israëlische vijgenseizoen weer opgestart bij Gaia Herbs uit Poeldijk. "We gaan door tot augustus, waarna het nieuwe seizoen weer loopt van oktober tot december/ januari", vertelt Patrick Stoffels. "De afname is goed, wel merken we dat er ook vijgen uit Brazilië, Peru, Spanje en Italië op de markt beschikbaar zijn."

Ook de Buddha's Hand is weer beschikbaar bij het Europese verkoopkantoor van Gaia Herbs. "We merken aan de afname dat deze exoot steeds bekender wordt. Met name in Frankrijk, Duitsland en Scandinavië is de Buddha's Hand erg populair", vertelt Patrick. "We waren de eerste die dit product beschikbaar had. Het seizoen start altijd rond mei en zal rond januari eindigen. Wij krijgen twee keer per week verse aankomsten binnen."

Hij kijkt tevreden terug op het eerste jaar van Gaia Herbs in Nederland. "We hebben een goed jaar gehad met veel nieuwe klanten en veel nieuwe producten in ons assortiment. We merken ook zelf dat steeds meer klanten ons weten te vinden voor andere producten dan alleen kruiden."

Voor meer informatie:
Gaia Herbs BV
ABC Westland 131
2685 DB Poeldijk
Tel: +31 850498540
Mob: +31 630038482
patrick@gaiaherbs.nl