Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

HVA Koeling organiseert opendeurdag bij loonkoeler Jacobs Koeling



Tholen - Afgelopen zondag organiseerde HVA Koeling uit Genk een Opendeurdag voor de tweede keer. "Dit jaar konden de 200 bezoekers loonkoeler Jacobs Koeling te Kozen bezoeken waar onze installaties worden gebruikt.  Zo kunnen onze klanten de koelinstallaties in werking zien en aan de loonkoeler naar zijn ervaring vragen. Zo proberen we open kaart te spelen en kunnen de gebruikers ervaringen met elkaar delen”, vertelt Erik Deswert van HVA Koeling.

HVA Koeling levert koelinstallaties aan de retail, industrie en in grote mate aan fruitteeltbedrijven. “Samen met ons moederbedrijf, Fieuw,  bestrijken we eigenlijk de hele markt. We plaatsen zowel industriële als commerciële koelinstallaties”, aldus Erik. “Zo’n 6 jaar geleden zijn we volledig overgestapt van freon- naar CO2-installaties. Momenteel draaien in België zo’n 350 koelcellen, 30 industriële bedrijven en 90 retailers op onze CO2-installaties. We hebben er bewust voor gekozen om zes jaar geleden over te stappen op CO2. Na 2030 wordt het gebruik van freon steeds onzekerder en we willen onze klanten een duurzame installatie leveren die toekomstbestendig is.”

“Niet onbelangrijk is het feit dat alle geplaatste installaties door onze eigen atelier worden gemaakt, zo kunnen we volledig inspelen op de wensen van de klant. De centrale, de elektrische kasten, alsook de volledige PLC sturingen worden intern gemaakt. In de loop van de jaren zijn de wensen van onze AGF-klanten wel wat veranderd. Een aantal jaar geleden was de klant blij dat alle gegevens over de koelcel op zijn computer kon zien, maar nu moet het allemaal gemakkelijker en moderner en wil men dit ook op een tablet of smartphone kunnen zien. En het is mooi dat je dat aan je klanten kunt aanbieden”, besluit Deswert.

Voor meer informatie:
Erik Deswert
HVA Koeling
Zuiderring 22a
3600 Genk
+32(0)89 36 41 92
info@hvakoeling.be  
www.hvakoeling.be 


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven