Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Urschel snijkop met 14 snijstations

Het effectiever snijden van groenten en het afval tot een minimum beperken is het doel van Urschel International. Tijdens Macfrut werd er een snijkop tentoongesteld met 14 snijstations, waar er normaal gesproken 8 zijn.

Marco Cortese, Paola Tonini Bossi en Mario Molino

"Wij zijn continu bezig met verbetering en ook in dit geval kan de efficiëntie worden verhoogd dankzij de 14 snijstations. Dit zorgt voor een hogere snelheid, meer opbrengsten en minder afval", zegt manager Mario Molino.

Het snijmechanisme is ook vernieuwd waardoor de messen eenvoudig kunnen worden vervangen.

Alle machines die door Urschel zijn gemaakt, zijn van origine een Urschel project dat gebruiksgemak, afvalvermindering, verhoogde productie, precisie en verbetering van het eindproduct impliceert.

De machines van Urschel staan bekend om hun betrouwbaarheid, ze snijden met precisie en worden gekenmerkt door hun eenvoudige reiniging en economische efficiëntie.

Naast snijmachines heeft Urschel nog andere machines zoals rasp- of blokjessnijmachines . Urschel ontwikkelt oplossingen op wereldschaal voor de industriële verwerking van groenten en fruit.

Voor meer informatie:
www.urschel.com

Publicatiedatum: