Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Promotiecampagne voor kleine aardappelen in Canada gestart

Tasteful Selections moedigt consumenten aan hen te volgen tijdens hun nieuwe reclamecampagne voor kleine aardappelen. Het bedrijf benadrukt dat de kleinere aardappelen een dunnere schil, consistente maten en snel te bereiden zijn. 

"De voedzame, gemakkelijk te bereiden en veelzijdig hapklare aardappelen van Tasteful Selections zijn de ideale aanvulling op iedere maaltijd," vertelt RPE-marketingdirecteur Tim Huffcutt. "Bereid deze hapklare aardappelen eens op een totaal andere manier door ze in smakelijke, nieuwe recepten te verwerken, zoals Koreaanse aardappelwraps of bruschetta."

Het bedrijf laat weten dat consumenten leuke en creatieve prijzen kunnen winnen. "We willen laten zien hoe creatief men kan zijn met deze aardappelen," zegt RPE-directeur Russel Wysocki. "Het volgende thema in de 'Small-bite Campaign' staat dan ook in het teken van creativiteit en we hopen dat dit veel nieuwe maaltijd-ideeën op zal leveren."

Voor meer informatie:
Tim Huffcutt
RPE, Inc.
Ph: +1 (800) 678-2789
tim.huffcutt@rpespud.com
www.rpespud.com

Publicatiedatum: