Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een stukje geluk met kant-en-klare aardappeltjes

Grootse dingen komen soms in kleine hapjes en daarom heeft Tasteful Selections, in samenwerking met RPE, z'n Kleine-Hapjes Campagne gelanceerd. Dit volgt op het vernieuwen van z'n hele lijn kant-en-klare aardappelen. 

De campagne zal over een periode van 12 maanden lopen. Tasteful Selections beweert dat de kant-en-klare aardappeltjes een korte kooktijd hebben en een dunne schil en consistent van maat zijn. Ze zijn in enkele minuten klaar. 

Tim Huffcutt van Tasteful Selections: “Voedzaam, gemakkelijk en veelzijdig. Onze aardappeltjes zijn een goede toevoeging aan elke maaltijd. We bieden onze klanten recepten die bijdragen aan een stukje geluk."

Volgens het bedrijf is het 'gelukspakket' met gratis aardappelen, een mini instant camera, happiness magazines en spa items in het nieuwe thema te verkrijgen. 

RPE directeur Russel Wysocki: "We willen dat onze kant-en-klare aardappeltjes geluk in je keuken brengen. Met ons thema 'geluk in een klein hapje' hopen we dat onze aardappelen en prijzen een hapje geluk aan je dag kan toevoegen!"

Voor meer informatie:
Tim Huffcutt
RPE, Inc.
Ph: +1 (800) 678-2789
tim.huffcutt@rpespud.com
www.rpespud.com

Publicatiedatum: