Fruit Attraction 2012 trekt een totaal van 28.155 professionals uit 73 landen

De positieve resultaten van deze editie (een 6% stijging van de bezoekers en exposanten) hebben, samen met sterke sectorale steun, een goede basis gelegd voor succes bij de volgende editie van Fruit Attraction die van 16 tot 18 oktober 2013 zal gaan plaatsvinden.

De vierde editie van Fruit Attraction, gehouden op 24-26 oktober 2012 in de hallen van Feria de Madrid is afgesloten met 6% meer bezoekers dan in de vorige editie en de aanwezigheid van 28.155 professionals. Tevens heeft de Fruit Attraction ook ruim 6% meer deelnemingen dan vorige editie met totaal 597 exposanten die in 2012 deelnamen.

Bijna 21% van het totale aantal ondernemingen die deelnamen, zijn afkomstig uit Frankrijk, Italië, Portugal, België en het Verenigd Koninkrijk. Voor de eerste keer namen bedrijven deel uit Argentinië en Nederland. Nederland is de op een na grootste exporteur van agrarische voedingsmiddelen in de wereld met een van de meest krachtige sectoren groenten en fruit op de markt.Dit jaar had HBAG Groenten en Fruit, in samenwerking met Intraservice, een Holland Paviljoen georganiseerd waarin 15 enthousiaste deelnemers waren gehuisvest. De reacties waren zeer positief. 

Voor deelname voor Fruit Attraction 2013 is men reeds aan het inventariseren hoe groot de animo zal zijn. Mocht u interesse hebben, kunt u zich tot HBAG - Ger van Burik richten (e-mail), telefoon 0031 (0)703850100.

Mede dankzij de promotiecampagnes en de "International Buyers program", die IFEMA organiseerde in samenwerking met de Kamer van Madrid van Koophandel & Industrie en de steun van de Spaanse ICEX - Instituut voor Buitenlandse Trade, mag de organisatie met trots terug kijken deze resultaten.

Internationale bezoekers met een speciale nadruk op Frankrijk, met 18,7%, gevolgd door Italië met 16%; Portugal met 14%, de UK met 8%; Polen met 5,2%, en Nederland met 7,7 %. De beurs zag ook een aanzienlijke groei van het aantal bezoekers uit Oost-Europese landen als Rusland, met 72 kopers, Roemenië met 22, en Oekraïne met 41 kopers.
De evaluatie van de genodigde gasten uit Nederland was zeer positief. Men heeft alle bestaande contacten kunnen ontmoeten, nieuwe contacten aangeboord en ruim de tijd gehad om met elkaar te praten. Drie ingrediënten om tot goede zaken te komen.

De organisatoren IFEMA en FEPEX bevestigen met deze resultaten de progressieve groei van de beurs, zelfs tijdens een economische crisis. De belangstelling en steun van de sector groenten en fruit is bevestigd , alsook de rol van Fruit Attraction als commercieel instrument en ontmoetingsplek.


Voor meer informatie:
Muriël Halling (e-mail)
Intraservice BV
Raadhuisplein 45
2914 KM NIEUWERKERK A/D IJSSEL
Nederland / The Netherlands
Tel: +31.180.321346
Fax: +31.180.324875Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.