China: "klimaatcontroletechniek loopt achter"

Belangrijke ontwikkelingen in China met betrekking tot koelkamers komen naar voren in hoe systemen worden verbeterd. Op elk niveau van de leveringsketen wordt gekeken naar geleidelijke verbeteringen. De Chinese overheid heeft in de afgelopen jaren de verbetering van technologie in de landbouwsector gestimuleerd. Het beleid van de overheid zorgt voor meer ondersteuning op dit gebied. "Tegelijkertijd is de markteconomie continu in beweging. De markt reguleert zichzelf, ook omdat consumenten geleidelijk aan hogere eisen stellen wat betreft kwaliteit," zegt Chen Lei van het in Beijing gevestigde Dehezi Artificial Environment Technology Co., Ltd.

Bewaarkamer met klimaatcontrole, ontwikkeld door Dehezi

"Het aantal grootschalige projecten voor bewaarkamers met klimaatcontrole neemt ieder jaar toe. Dit gebeurt om de vraag op de markt tegemoet te komen, die elke dag weer groter wordt. Bij het merendeel van deze projecten laat de kwaliteit echter te wensen over. Een uitvoerig onderzoek in de sector heeft ons laten zien dat dit komt doordat handelaren en telers slechts een vaag begrip hebben van de technologie die voor klimaatcontrole nodig is. Een direct gevolg hiervan is dat sommige bewaarkamers met klimaatcontrole qua effectiviteit achterlopen op conventionele koelkamers. Ook kunnen deze bewaarkamers met klimaatcontrole niet meekomen met de huidige standaard en het snelle tempo waarin deze sector zich ontwikkelt. Dit geldt met name met betrekking tot afval en duurzaamheid." 

"Dehezi heeft in de laatste jaren in verschillende teeltgebieden multifunctionele serviceplatforms ontwikkeld. Dit zijn onder andere bewaarfaciliteiten en faciliteiten voor de leveringsketen waarin bewaring, handel en distributie worden geïntegreerd. Deze multifunctionele faciliteiten dienen als de blauwdruk voor toekomstige bouwprojecten. We investeren veel energie en middelen op basis van de feedback die we van klanten krijgen. Naast onze grootschalige klanten die al langer gebruik maken van geavanceerde bewaarkamers met klimaatcontrole, zijn we blij om te zien dat nu ook een aantal vooruitstrevende kleine en middelgrote klanten anders naar oplossingen voor gekoelde bewaring zijn gaan kijken. Deze bedrijven zijn erop gebrand om de kwaliteit van hun koelkamers te verbeteren, om zo ook tot een hogere kwaliteit van hun premium-fruit te komen."

"We maken gebruik van geavanceerde technologie van buitenlandse bedrijven, zodat we beter aan de vraag op de Chinese markt tegemoet kunnen komen. Dehezi werkt nauw samen met verschillende partners in Nederland en heeft een aantal coöperatieve projecten in Europese teeltgebieden. Daarnaast is Dehezi begonnen met het promoten van geavanceerde technologie in de Chinese sector. In de komende jaren wil ons bedrijf zijn nauwe zakenrelatie met een aantal grote ondernemingen in de sector in stand houden. Ook willen we technologische ontwikkeling in de sector blijven ondersteunen. We willen projecten aansturen in regio's waar de nieuwe aanpak van bewaarkamers met klimaatcontrole al is geïmplementeerd. Op deze manier voedt Dehezi de vraag in deze sector naar technologieën voor klimaatcontrole."

 

Duan Yu - Director of Marketing
Bedrijfsnaam: Dehezi (Beijing) Artificial Environment Technology Co., Ltd.
Website: http://www.dehezichina.com 
Telefoon: +86 10 8484 7970 
E-mail: dehezi_duanyu@126.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.