De uiterste inschrijvingstermijn eindigt op 19 november 2018

Start-up Day op de Fruit Logistica 2019

„If you start me up. If you start me up I’ll never stop.” Deze regels van een Rolling Stones nummer geven aan dat er een impuls nodig is om de bal aan het rollen te krijgen. Vanaf nu biedt Fruit Logistica deze impuls aan jonge, creatieve en innovatieve bedrijven. Onder het motto "Disrupt Agriculture" vindt op 8 februari 2019 op de meest toonaangevende beurs voor de wereldwijde handel in groenten en fruit de eerste Start-up Day plaats. 

Op vrijdag wordt hal 9 een netwerkhub voor startups en gevestigde bedrijven uit alle sectoren van de waardeketen. Wie met startups in contact wil komen en misschien ook zaken wil doen, is het Start-Up Area precies de juiste plaats. Een ander hoogtepunt is de Start-up Stage, waar startups hun toekomstgerichte zakelijke ideeën, technologieën en visies voor de toekomst presenteren. 

Alle startups die intelligente oplossingen ontwikkelen voor het verbeteren van de efficiëntie en duurzaamheid in de AGF-sector, kunnen zich inschrijven voor deelname aan de Start-up Day. Vooral B2B-businessmodellen en innovatieve technologieën uit de sectoren AgTech, Digital Farming, Crop Science, Postharvest Technology, Logistiek/Supply Chain Management, verpakkingen en verpakkingstechnologie zijn populair.

Deelname aan de Start-up Day is gratis. De selectie wordt uitgevoerd door de Messe Berlin. Geïnteresseerde start-ups kunnen zich nog tot 19 november hier inschrijven. 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.