Nu ook Corona limes om aan het bier toe te voegen

"De Corona limes worden speciaal geselecteerd op maat en kwaliteit en bieden de consument de perfecte limes om toe te voegen aan het gelijknamige en meest geïmporteerde biermerk in de Verenigde Staten," vertelt William Ison van Earth Souce Trading. "Corono is al ruim twintig jaar de nummer één onder de importbieren in de Verenigde Staten en het vijfde grootste biermerk in het land." 

Na een voorbereiding van bijna een jaar, zal Earth Source Trading haar limesmerk Corono officieel presenteren tijdens de PMA beurs die volgende week in Orlando gehouden wordt. Het bedrijf kondigde onlangs aan de limes in te kopen en te vermarkten krachtens een overeenkomst die tot stand kwam via de bemiddeling van Joester-Loria en betrekking heeft op de inkoop, verpakking en afzet. De limes van het Corona-merk zijn jaarrond beschikbaar en afkomstig uit de Mexicaanse regio Michoacán. 

"We presenteren onze limes tijdens de PMA Fresh Summit die van 18 tot 20 oktober in Orlando gehouden wordt. "De verpakking met zes stuks zal ook meedingen naar een award tijdens de Fresh Ideas Showcase."

 

Six-pack limes heeft de voorkeur

Toen er een beslissing genomen moest worden over het verpakkingsformaat kwam Earth Source Trading tot de conclusie dat een verpakking van zes stuks het best ontvangen werd. Volgens Ison zijn retailers tevreden met dit formaat hoewel de limes ook in grootverpakking te koop zijn. "De Corona limes worden zowel in zes stuks-verpakking als in grootverpakking aangeboden," vervolgt hij. "De bulkverpakking is beschikbaar voor zowel de retail- als foodservicebranche, terwijl de populaire 'sixpacks' momenteel uitsluitend bij retailers verkrijgbaar zijn."

Aanvankelijk zijn de limes ook in een aantal winkels in het noordoosten te koop en het bedrijf hoopt de beschikbaarheid op korte termijn verder uit te breiden. "De Corona limes zijn in het noordoosten bij sommige lokale onafhankelijke retailers te koop," licht Ison toe. 

Eén van de grote verschillen met de overige producten die het bedrijf aanbiedt, is dat de Corona limes apart worden verkocht in het bierschap. Op deze manier kunnen retailers extra omzet genereren buiten de AGF-afdeling. Tevens biedt de presentatie kansen voor cross-marketing met bieren. "Corona limes en bier horen bij elkaar en door de producten samen aan te bieden in het bierschap worden zowel ad-hoc als gecombineerde afzetmogelijkheden voor limes en bier gecreëerd."

  
William Ison met een sixpack Corona Limes

 

Ison vertelt dat de PMA een goede gelegenheid is om andere AGF-bedrijven te ontmoeten, evenals bestaande en toekomstige klanten. Naast de Corona limes zal het bedrijf ook haar conventionele en biologische Green Bee-citruslijn presenteren, die bestaat uit een mixverpakking van limes en citroenen.

"De Corona sixpack dingt ook mee naar de PMA Fresh Summit Show Case Awards. Bovendien zal er in de stand van Earth Source Trading (#916) op vrijdagmiddag een Corona Lime 'happy hour' georganiseerd worden.

Voor meer informatie:
William Ison
Earth Source Trading
Tel: +1 (717) 721-2850
williami@earthsourcetrading.com 
www.earthsourcetrading.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven