Nieuwe aardappelsmaken om te bereiden in de magnetron

Omdat het segment van bewerkte aardappelen blijft groeien willen sommige bedrijven graag nieuwe producten aan de supermarkten aanbieden. Fresh Solutions Network, de maker van de Side Delights aardappelen hebben twee nieuwe kruidenmengsels gelanceerd in de Flavorables-productlijn: peper en zout met peterselie en Smokey BBQ.

Het bedrijf liet weten dat de Side Delights Flavorables drie keer gewassen krieltjes zijn, met zakjes glutenvrije en veganistische kruidenmixen. De producten zullen worden verkocht in recyclebare kiloverpakkingen die geschikt zijn om in de magnetron op te warmen.

"Flavorables bieden klanten een snelle en makkelijke manier om verse aardappelen te serveren in verpakkingen die de aandacht trekken in het schap en de winkelomzet verhogen", aldus Kathleen Triou, President & CEO van Fresh Solutions Network. "Consumenten hunkeren naar smakelijke, snelle en eenvoudige manieren om verse aardappelen te bereiden, en we zijn ervan overtuigd dat deze populaire nieuwe smaken bij hen in de smaak zullen vallen."

Voor meer informatie:
Kathleen Triou
Fresh Solutions Network
Tel: +1 (209) 627-6800 
ktriou@freshsolutionsnet.com
www.freshsolutionsnet.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.