Richard Strijbis, Tovano:

"Snackvijgen worden breed gewaardeerd"

Tholen - Hoewel de noten- en zuidvruchtenbusiness veel meer dan vroeger een jaarrond activiteit is geworden, begint bij menig notenhandelaar het hart weer sneller te kloppen als de R in de maand is. "Een mooie tijd altijd. De nieuwe oogst vijgen, dadels, en abrikozen is al begonnen en straks krijgen we ook de nieuwe walnoten weer binnen", vertelt Richard Strijbis van Tovano.

Vorige week arriveerden bij de noten- en zuidvruchtenhandelaar uit Maasdijk al de eerste Spaanse mini-vijgen. Vandaag gaan de eerste Turkse vijgen weer op transport. "Met name van de Turkse verkopen we jaarlijks toch een leuk volume. Zeker als de nieuwe oogst arriveert, gaan ze vlot van de hand", vertelt Richard.

"De minivijgen zijn ideaal te gebruiken als snack en onze klanten van speciaalzaken tot supermarkten en exporteurs kunnen er goed weg mee. Het is niet zo dat klanten aan de deur liggen voor de eerste mini-vijgen, die vraag moet je wel creëren. Maar de mensen die er mee werken, komen er ook achter dat ze er met de juiste inspanningen best wat mee kunnen verdienen", besluit Richard.

Onderstaande bedrijfsfilm heeft Tovano net geïntroduceerd:

Voor meer informatie:
Tovano
Transportweg 47
4676 LM Maasdijk
Tel.: (0174) 52 83 33
Fax: (0174) 52 80 01
richard@tovano.nl 
www.tovano.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven