Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Mac Fruit Attraction Egypt: een mondiaal merk voor AGF

De komende editie van Mac Fruit Attraction zal van 8-10 december 2018 worden gehouden in Caïro (Egypte) als onderdeel van de Food Africa beurs. Dit volgde op een overeenkomst met de IFP Group, een vakbeursorganisator die in het Midden-Oosten en Noord-Afrika opereert.

Mac Fruit Attraction is het nieuwe mondiale merk voor de groenten- en fruitsector, dat voortkwam uit de samenwerking tussen Cesena Fiera en IFEMA, twee handelsbeursorganisatoren uit Italië en Spanje.

Mac Fruit Attraction is een specialistisch platform voor de AGF-markt en slaat bruggen tussen telers, leveranciers en kopers van AGF in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Mac Fruit Attraction is opgericht om een portaal te vormen voor internationale groenten en fruit om zakelijke mogelijkheden op de Egyptische en Afrikaanse markten te bekijken.

Deze handelsbeurs is een gelegenheid om groenten en fruit op nieuwe markten te introduceren met een speciale focus op bedrijven die gespecialiseerd zijn in technologie en verpakkingen.

Voor meer informatie;
Ghassan Nawfal
Tel: +961 5 959 111 Ext. 118
Email: ghassan.nawfal@ifpexpo.com
www.macfruitattraction-expo.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.