Britse demonstratiedag wortelen geopend voor inschrijvingen

Britse worteltelers kunnen zich nu inschrijven voor British Carrot Day. Dit evenement vindt plaats op 4 oktober in Serlby, Doncaster en  wordt georganiseerd door de bedrijven D Skelton & Sons en Strawsons met sponsoring van AHDB en NIAB TAG. Bezoekers krijgen de gelegenheid om 70 wortelrassen te bezichtigen, die van alle grote veredelaars afkomstig zijn.

Ook zal er een beurs worden georganiseerd, waar stands van meer dan 30 bedrijven in de wortelsector kunnen worden bezocht. Naast dat hier informatie te vinden is over alles van zaden, gewasbeschermingsmiddelen tot machines, is dit ook een uitstekende gelegenheid om te netwerken.

Een onderdeel van het evenement is de verkiezing van het meest innovatieve product of de meest innovatieve dienstverlening onder bedrijven die zich voor deze wedstrijd hebben aangemeld. De producten en diensten worden beoordeeld door leden van het BCGA Research & Development Committee.

"Naast de 70 verschillende wortelrassen is er ook gelegenheid om demonstraties te zien van nieuwe gewasbeschermingstechnologie. Een voorbeeld hiervan is het gewasbeschermingsmiddel SCEPTREplus van AHDB," zegt Rodger Hobson, de voorzitter van de British Carrot Growers Association. "Het evenement is een ideale gelegenheid voor telers om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen."

Mail voor inschrijving naar brooke.lovelock@britishgrowers.org 

Voor meer informatie:
Peter Crowe
Tel: +44 7967 504034 
Email: peter@peterccomms.co.uk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven